reklama

Starania po raz pierwszy :)

Madziulek fajny rudzioch:)
Ael no ja tylko pokazuje o jakim my fiuterku gadamy:D:D:D:D

Wiesz co, Ty faktycznie ciotka zboczona jesteś :-P

Ael co mogliśmy zrobić - zrobiliśmy ;-)
Teraz trza cierpliwie czekać.

P.S. Kupiłam dzisiaj testa 10; w końcu mi się udało. Wszędzie były 25.

A tam! idźta robić dalej nie zawadzi :-P

To moja LIZA, uratowałam ja przed uspieniem bo chcieli sie jej pozbyc, bo sczeniakow nie mogla miec:-( Ale to kochany pekinczyk, usłuchana i grzeczna:tak: a jak jej juz zabraknie to chce shih-tzu, slicznosci!!!!
Teraz to ja czekam za Moim bo na muzyke mu sie wzielo i sluchamy na caly dom :-D

Śliczny piesek :-)
To jedziecie do tego Tesco czy nie, bo nie ma kto mi przywieźć rybek z sosie pomidorowym :-P hihi :-D

reklama
O masz...no ja tu o lubości czworonogów a ta mnie od zboczeńców wyzywa. Urodź Ty wreszcie bo marudzisz:P :-D

No cooo?! A to nie ja ostatnio ryczałam na wyrze :-P Mnie tam hormony oszczędzają :-P (Paweł wczoraj tylko tak udawał przez telefon gdy o tym gadaliśmy hihi). No poza tym zboczona jesteś no co ja poradzę :-D

Ael moze byc nawet w sosie pomidorowym jak chcesz... Ja to uwielbiam paprykarz mojej roboty, teraz w tyg moze zrobie bo slinka mi leci na sama mysl;-)

Kochanie, Ty się niechybnie chylisz ku mojej czarnej liście :-P noż jeszcze napisz mi o rybie po grecku, mięsnej galarecie, serniku na zimno, barszczu ukraińskim, pizzy to już w ogóle, nie będę się do Ciebie odzywać.... :-P

reklama
Kochana to będziemy testować razem :-) Ja testuję 7.11. :-) A chwilę po mnie testuje Pyscek.
Jesteśmy z Pysckiem dogadane, że tym razem i jednej i drugiej się udaje. Dołączasz do nas? :-p

Madziulek dołanczasz do nas beż żadnego słowa :-D jesteśmy we trzy i teraz to musi się udać :-) trzymam kciuki za nas wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ael nie samą ja jestem ... weszłam nadrobiłam Was co naskrobałyście a tu każda znikła :(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry