reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
nie już się nadziałaliśmy dziś odbój ...
mam smutną wiadomość :-( dziś godzinę temu zmarła mi chomiczka :-( :-(:-(:-(:-( moje maleństwo a jeszcze dziś śmigała mi po łapkach :(:( buuu ...

Wystraszyłaś mnie tą niepewną wiadomością na FB!! Kobitko współczuje, wiem co to znaczy :-(
Co się stało?

Madziulku dalej nie widzę :/, może to znak :-P by mi ryb nie pokazywać.

Ostatnia edycja:
Cześć kobitki :-)
Ale mam dzisiaj dzień. Szkoda gadać.

Po pracy (szczęśliwa, że zaczęłam długi weekend) wyszłam z psem na spacer. I jakiś agresywny pies biegał bez smyczy i kagańca i zaatakował mi moje szczęście. Ale jak!!
Właśnie wróciłam od weterynarza. W niedzielę kolejna wizyta. Już dawno się tak nie denerwowałam. Jeszcze kobieta mnie opieprzyła. Świadkiem zdzarzenia był mój sąsiad, który nie wytrzymał i tak zrugał kobietę, że aż była oburzona.
Mój zupełnie nieagresywny pies był na smyczy, jej bestia biegała luzem. SZOK!!

P.S. Mam na teście OWU II piękne kreseczki - przynajmniej tyle szczęścia w dniu dzisiejszym...
Bierz rachunki od weta, niech wet wystawi zaświadczenie w jakim stanie był pies, zrób foty i masz obowiązek, ba nawet prawo ubiegać się o odszkodowanie i pokrycie kosztów leczenia ! Jak nie możesz sprawę zgłosić !

a to ja się nie znam na kwiatkach, ale wygląda trochę jak by zwinął z jakiegoś kolmbu :-)

(ja tak tylko żartuję bo zazdroszczę :-D)
pfff no wiesz co :-) piękny jest :-) kukardkę nawet miał :-)
Atan fajowy brzuszek, ale nie urósł jakoś diamteralnie, ładnie powoli się zaokrąglasz

Fiona no szkoda, że tak na Ciebie naskoczyła teściowa, ale tak jak mąż mówi, nie przejmuj się

Aga witaj i zmykaj stąd do faceta serduszkować!!!
a co do psa, to strasznie mi go szkoda, biedulek, głupi babsztyl nie upilnował!!! nie znoszę ludzi, którzy źle zrobią a później jeszcze się awanturują

a ja dziś potrąciłam moją mamę, przy cofaniu, rękę jej zbiłam :no:
No ładnie, ciężarna mamę potrąca no no no:no:

aga no to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a z pieskiem bedzie dobrze :*

donia ja tez zazdroszcze magdzie ze ma kwiatka ja juz chyba z 1,5 roku nie dostala kwiatka...

doniu to zdjecie na lerzaco na stajaco juz daje to sie zdziwisz ;-) 4 tydzien i 24 ;-)
Zobacz załącznik 402843Zobacz załącznik 402845Zobacz załącznik 402844

Atan Ty masz dziecko ja mam kwiatka musi być równowaga w przyrodzie :-p

Fionka nie ma co się przejmować teściową bo to taka niemiła instytucja.... :-p

Magda to są chyba lilie azjatyckie, chciałam takie do bukietu ślubnego ale z bezzapachowych jest mały wybór kolorystyczny a te naturalne to strasznie śmierdzą... :-p

oo dobrze wiedzieć :-) ja się nie znam wiem,że to lilia ale odmian nie znam :-)

O Dziurce wiem :D Rozmawialam na fb z Magd.a :D :* Bardzo mnie ta wiadomosc ucieszyla :D
She, bo tylko Ty ze mną rozmawiasz na FB :-)

To moja LIZA, uratowałam ja przed uspieniem bo chcieli sie jej pozbyc, bo sczeniakow nie mogla miec:-( Ale to kochany pekinczyk, usłuchana i grzeczna:tak: a jak jej juz zabraknie to chce shih-tzu, slicznosci!!!!
Teraz to ja czekam za Moim bo na muzyke mu sie wzielo i sluchamy na caly dom :-D
Shih tzu nie bierz, bo one jak chipsy- na jednym nie skończysz :-) mówi właścicielka 2 :-D

dobry wieczór Paniom i Panom :-p ja już wykąpana , mam ochotę dziś wymęczyć trochę mojego sąsiada łóżkowego :-p

no właśnie nie wiem ... od wczoraj była jakaś niewyraźna spała oddzielnie niż drugi chomiczek, nie biegała tak jak zawsze po klatce, jak ją wzięłam na ręce też nie była taka żywiołowa jak zawsze, a dziś leżała na boczku i tlko lekko nóżkami przebierała, jak się ja postawiło na nogi to się przewracała i tak w kółko, aż po pewnym czasie już nie oddychałą i zesztywniała.. nie wiem co to było czy coś jej zaszkodziło :(

Dziękuję - bardzo się do niej przywiązałam była z nami tydzień ale już od 1 dnia ją pokochałam była moim 3 dzieciątkiem (ze zwierzaczków)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry