• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam i ja :)
Martocha trzymaj sie Kochana, bedzie dobrze...
Fifka Sto lat z okazji rocznicy, oby Wasza milosc nigdy nie wygasla :-)
Dziurko w ciazy to normalne ze chce sie spac, wiec spij ile wlezie, bo pozniej nie bedzie czasu :-)
Sil rowniez wszystkiego naj naj, jeszcze troche i Wasze szczescie bedzie z Wami :-)
Kwiatuszku ja tez trzymam &&&&&&&&&&, solidarnosc miedzy staraczkami musi byc;-) widze ze Ty tez z wlkp, a myslalam ze tylko ja i Atanek;-)
Widze ze duzo rocznic w listopadzie... My swoja mamy 28, to juz 6 lat, jak te czas leci :tak::tak:
Mam nadzieje ze prezentem bedzie fasolka, ale zobaczymy, dni plodne trwaja ;)

reklama
kwiatuszku to ja druga strona Poznania w strone Leszna, Wrocławia ;-)
Ja jede do swojego osobistego mechanika na przeglad auta ( jak dobrze miec faceta - mechanika, przynajmniej za to placic nie musze;-))
Bede pozniej papappa :***

Witam wszystkich i kazdego z osobna

Własnie wruciłam z USG i z moim Remikiem wszystko w jak najleprzym pozadku wazy prawie 2 kilo i mierzy 40 cm.
Nie jest jeszcze obrucony głowka na doł ale nie szkodzi bo ma jeszcze troche czasu mowi Pam doktor.

Zimno dzis u mas a jak chciałam powiesic pranie na dwor ale chyba mic z tego bo jest wilgotno i nie wyschnie wiec powiesze w domku ale to jak umyje podłoge puki mam natchnienie bo jak nie teraz to potem bedzie klapa.

Bryyyyyy:-)
Fifka wsiego NAJ!!!!!;-)
Martoocha :* Dobrze że wracasz do nas:) Trzymam kciuki!!!!!!
Dziureczko śmiałam się ostatnio do Aelka że mi się śniłyście obie:-D To nie był horror ;-). Leci ten czas strasznie! Juz 15 tydzień. Super:D:D:D:D Napisz jak tam życie we troje:D

Zazdroszczę Wam tego spania. Ja zasypiam ok 3 w nocy i czasem o 6 już nie śpię bo niuniol trenuje rozciąganie...mojego brzucha.

Sil to już trochę czasu Wam zleciało:D Będziecie mieć spóźniony prezent na rocznice jak sie maluszek urodzi:D:D:D:D

Fiona to super wieści:) Mój maluszek waży 2100 i już główka do dołu .Jutro mam KTG , w środę diabetologa a 26 wizytę i gina ,maraton ;-)

Do tej rocznicy jakoś nie przywiązujemy wagi, ważniejszą mamy w styczniu :) I tak sobie wykombinowałam, że tak: poznaliśmy się 21, parą zaczęliśmy być 28, ślub 14, no to 7 wolna i tak sądzę, że Młode mogłby wtedy wyjść :-D

Sil hehehe jakie wyliczenia:-D To trzymam kciuki:) Jak nastawienie i samopoczucie przed porodem???

Zauważyłyście że więcej fasolek pojawia się na wiosnę i latem? Słonko sprawia że mamy lepsze samopoczucie i to sprzyja zdecydowanie zafasolkowaniu.

Przed porodem? A co to jest? Mniej więcej takie. Nie myślę, nie boję się, będzie jak ma być. Wczoraj na tej imprezie facet dziewczyny, co też w ciąży pyta mi się kiedy termin. Jak mu powiedziałam, ze 15 grudnia, to zrobił przerażoną minę i powiedział, że to przecież już i czy ja się nie boję tak gdzieś jechać i w ogóle. Biedny był ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry