reklama
magenta :)
Fanka BB :)
lamiav- a podasz mi przepis
??
zafasolkujęodzaraz
Ja w sobotę planuje zrobić sernik na zimno, ale zamiast galaretki na wierzch, chce zrobić taką masę kubusiową, tylko nie wiem jeszcze jaki smak
magenta: wyslę ci linka gdzie jest przepis,
Tort Czekoladowa Dokładka - Przepis
tylko to jest przepis na mały tort, biszkopt piekę ze swojego przepisu, na dużą blachę, i z rcji tego że nie mam truskawek to będe przekłądała wiśniami z zalewy lub anansami, jeszcze nie wiem dokładnie. Ale mówie ci masa z serka mascarpone jest pycha, a no kupuję albo podwójną porcję składników na masę, albo tak jak podane i dodatkowo mase budyniowa z galaretkami, zobacze jak będę miała wenę twórczą. A ty kiedy chcesz piec? ?
fasolka: ja na świeta chce zrobić to kubusiowe ciasto, mam nadzieje ze sie uda, no i pewnie panią Walewską bo jest pyszna, i jak będę miała czs to sernik bo maoja mama uwielbia serniki a sama nic nie piecze, bo powie szczerze że wolę jej wypieków nie jeść
są mocnoi zakalcowate v
))
Tort Czekoladowa Dokładka - Przepis
tylko to jest przepis na mały tort, biszkopt piekę ze swojego przepisu, na dużą blachę, i z rcji tego że nie mam truskawek to będe przekłądała wiśniami z zalewy lub anansami, jeszcze nie wiem dokładnie. Ale mówie ci masa z serka mascarpone jest pycha, a no kupuję albo podwójną porcję składników na masę, albo tak jak podane i dodatkowo mase budyniowa z galaretkami, zobacze jak będę miała wenę twórczą. A ty kiedy chcesz piec? ?
fasolka: ja na świeta chce zrobić to kubusiowe ciasto, mam nadzieje ze sie uda, no i pewnie panią Walewską bo jest pyszna, i jak będę miała czs to sernik bo maoja mama uwielbia serniki a sama nic nie piecze, bo powie szczerze że wolę jej wypieków nie jeść

Ostatnia edycja:
nie robilam, bo wiem, ze w ciazy nie jestem, kochanie robilam test acona 10 11dFL jak przypuszczam, wiec powinno wyjsc nawet bledzioch..po prostu cos mi sie przsunelomilia: a ja tam nie będę twojego @ szukać, :-)a robiłaś jeszcze raz testa?

Gocha...widzialam twoj wykres nawet dzisiaj i wiem, ze cos sie dzieje, wiec pryszcze nic nie oznaczaja...masz piekna tempke! ty nie bierzesz zadnych wspomagaczy hormonalnych?
ja moze sie zdecyduje i cos dla J zrobie na urodzinki ale jak bedzie grzeczny do czwartku
narazie brak mi pomyslow i znowu len mnie dopada i nic mi sie nie chce zrobilam sobie jajeczniczke z pomidorkiem i szynka i przesolilam fujj

magenta: jak w sobote upiekę to zrobię fotkę, i dokładnie ci powiem co robiłam, bo teraz to tak zmieniam zdanie, bo to będzie tort na 30 rocznice slubu moich rodziców :-) więc chcę żebyu był super
milei: no wiem że robiłaś, ale myslałam że powtórzysz testa. Ja maiałm tak często że jak miałam mieć coś ważnego to mnie |@ zalewał i do tego jeszcze ja zawsze miałam straszne bóle brzucha , także się musiałam męczyć, oby ci to nie spotkałao na egzamin
milei: no wiem że robiłaś, ale myslałam że powtórzysz testa. Ja maiałm tak często że jak miałam mieć coś ważnego to mnie |@ zalewał i do tego jeszcze ja zawsze miałam straszne bóle brzucha , także się musiałam męczyć, oby ci to nie spotkałao na egzamin
okey to ja poprosze fotke a ja moze cos wymysle jesli naprawde mnie nie zdrzazni jakas senna dzis jestem i mnie tak spanie muli ze szok
musze sobie jakies wzorki na pazurki wymyslec i zrobic w koncu jakas deprecha mnie bierze jesienna chyba brak slonca

reklama
zafasolkujęodzaraz
mój mąż w tym roku spędzi pierwszą wigilię poza domem i to będzie u moich rodziców
ja muszę przygotować barszcz czerwony ( jestem w tym mistrzem), ale z uszkami. I uszka to jest problem bo nie mam dobrego przepisu :-( bo ja nigdy tego nie robiłam.
ja muszę przygotować barszcz czerwony ( jestem w tym mistrzem), ale z uszkami. I uszka to jest problem bo nie mam dobrego przepisu :-( bo ja nigdy tego nie robiłam.
Podziel się: