reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ehh moj strasznie sie cieszy ze w koncu jestem w ciazy ze nam sie udalo bo chcial czekal itp a teraz sie boji :zawstydzona/y: a ja momentami bardziej niz on przez jego dziwne zachowania;-) ale mam nadzieje ze mu to minie w koncu ale juz by mogl stanac na nogach a nie panikowac

reklama
nie chciała sprzedać, bo powiedział że jestem w ciąży, na co ona stwierdziła ze bez konsultaci z lekarzem nic nie sprzeda

Mój już wie jak to jest z małym dzieckiem, bo przecież już jedno ma, ale np. dzwonił dopiero i pyta a jak to będzie jak będzie w pracy a ja zacznę rodzić, ale mu przetłumaczyłam ze weźmie wolne w pracy wczesniej i będziemy czekać, :tak:

Tylko mnie wkurza z łóżeczkiem bo mowi że jak ja będę w szpitalu to on przygotuje, a ja chcę sama wszystko przygotować, tylko niech on złoży

magenta: faceci lubią dramatyzować, trzeba nimi porządnie wstrząsnąć

Ewika...cudowna corunia!! gratuluje!! :-)

co do prezentow to ja jeszcze nic nie wymyslilam, moze ktos ma chrzesniaka w wieku 5 lat? dokladnie chrzesnice:-)zastanawiam sie czy wypada dac juz pieniadze czy jeszcze nie??:baffled:

a nie wiecie gdzie jest moj @? gdzies sie zagubil:-) jakby ktos widzial to prosze przekazac, zeby do mnie wrocil!:rofl2::-);-)

mój tez ma fazy typu. "ja pierniczę, a jak ja będę właśnie w Sieradzu (to jest jakieś 40 km od miejscowości gdzie będę rodziła) to ja nie zdążę, a ja sobie nie wyobrażam nie być przy narodzinach mojego dziecka"
i tłumacze, jak krowie na granicy, ze mało prawdopodobne, żebym w ciągu 30 minut urodziła, a do szpitala to mnie zawsze ktoś zawiezie bo 2 kierowców co najmniej jest zawsze w pobliżu.:-)

milia: a ja tam nie będę twojego @ szukać, :-)a robiłaś jeszcze raz testa?

fasolka: hehe, pewnie jeszcze parę razy to będziesz musiała mu powtarzać, moj z doświadczeniem a czasami zachowuje się dziwinie,. Zresztą mój mowi ze mało co pamięta z tamtego okesu, wie tylko że był w szoku jak się syn urpodził. A jak go pytam jak ciążę przezywali to jakoś nic, pustka w głowie. On mówi że teraz inaczej to przeżywa, przede wszystkim bardziej świadomy wszystkiego, no i ja strasznie to przeżywam, co chwilę coś mu o ciąży gadam więc, jest non stop w temacie. A ostatnio jak zasypialiśmy to trzymał mi rękę na brzuszku, ale niestety dzidziuś nie chciał kopnąć tatusia i nic nie poczuła, ale i tak była to wyjątkowa chwila i taka znacząca dla mnie

Hej witam się i ja :-)

Ostatnio nikt mnie nie zauważa :(:(:(

Ewika śliczna córcia !
Fifka spóźnione ale szczere życzenia ! Dużo miłości na następne kilkadziesiąt lat razem :*

A mi już pryszczole się pojawiły czyli lada dzień będzie @ :( tzn powinien być we czwartek zobaczymy :(

reklama
Do góry