reklama
Fiona a pytałaś o te skurcze swojego lekarza??? bo co 20 min to już nie ma żartów
Gina mam dopiero 29 ale jutro moja gin prowadzi szkołe rodzenia wiec jej o tym powiem.To były skorcze 3 razy co 20 min potem wziołam leki na skorcze co mi dała gin i przeszło
miq
Fanka BB :)
dziłamy działamy, ciekawe jaki będzie teraz cykldobranoc kochane ;* milej nocy ;-)
a staraczki do roboty ;-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

zafasolkujęodzaraz
Dobryj den, dobryj den :-)
U mnie mróz jak chłolira, ale ogólnie pogoda ładna :-)
A Wy co śpiochy :-) wstawać już południe ;-)
U mnie mróz jak chłolira, ale ogólnie pogoda ładna :-)
A Wy co śpiochy :-) wstawać już południe ;-)
magenta :)
jeden ze spiochow juz sie wita
dzisiaj z wami posiedze wiecej wczoraj dorwal mnie jakis smutny humorek
ale dzisiaj juz lepiej
Fifcia - 100lat kolejnych rocznic ci zycze i duzo zdrowia dla mamy i wujka ciezki dzien mialas
Ewika- sliczna twoja coreczka
cos mialam odpisac i umknelo mi gdzies

Fifcia - 100lat kolejnych rocznic ci zycze i duzo zdrowia dla mamy i wujka ciezki dzien mialas

Ewika- sliczna twoja coreczka

cos mialam odpisac i umknelo mi gdzies

zafasolkujęodzaraz
co się stało, ze Cię zły humor dopadł?
magenta lubię obserwować Twój suwak, bo wtedy wiem jakie w kolejnym tygodniu będzie moje dzieciątko :-)
magenta lubię obserwować Twój suwak, bo wtedy wiem jakie w kolejnym tygodniu będzie moje dzieciątko :-)
hehe nom suwaczki to jednak duzy plus
a tak jakos nie wiem chyba od siedzenia w domku moja chandra mnie dorwala moj chlop jak zwykle przez weekend mnie wkurzyl ale wszystko ok
troszke go chyba przerasta sytuacja zmian i boji sie ze dziecko bedzie wazniejsze od niego

hej dziewczyny
ewika: śliczna córcia, i rosnie tak szybko
fasolkadzieki za rady, lód troche działa ,a mości to nie mam, bo nie chciała w aptece mężowi sprzedać,
No ja juz od 8 na nogach, małego wyprawiłam do szkoły, w sklepie byłam, teraz jem śniadanko, no i musiałm poleżeć bo bym znowu zemdlała,
Co do prezentów, to ja już się rozglądam, ale bardziej coś dla teściów, rodziców, pod choinkę, bo dla mojego kochanego to cos tam zawsze wymyślę,
ewika: śliczna córcia, i rosnie tak szybko

fasolkadzieki za rady, lód troche działa ,a mości to nie mam, bo nie chciała w aptece mężowi sprzedać,
No ja juz od 8 na nogach, małego wyprawiłam do szkoły, w sklepie byłam, teraz jem śniadanko, no i musiałm poleżeć bo bym znowu zemdlała,
Co do prezentów, to ja już się rozglądam, ale bardziej coś dla teściów, rodziców, pod choinkę, bo dla mojego kochanego to cos tam zawsze wymyślę,
a ja nie wiem co kupic mojemu ale mysle o nowym portfelu a w tym tygodniu ma urodzinki
ale ze mnie zdrzaznil to dostanie fige z makiem

reklama
zafasolkujęodzaraz
mój ostatnio zawalił tekst "kurcze, a jak się małe urodzi to ja będę sam całe wieczory spędzał bo wy (w sensie ja i dziecko) będziecie tylko spać" buhahahhha myślałam, że padnę. I mu tylko powiedziałam kochany, będziesz się cieszył jak się raz w tygodniu wyśpisz ;-)
lamiav dlaczego nie chciała mu sprzedać?
lamiav dlaczego nie chciała mu sprzedać?
Ostatnia edycja:
Podziel się: