reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fifka Ty nawet nie myśl o takich głupotach bo to stanowczo za wcześnie! Ale ja to już dzisiaj na serio zapisałam sobie nr do pracy mojego małża bo w tym tygodniu nocki i jakoś tak lepiej się czuje jak wiem, że w razie czego mam gdzie dzwonić :-p

Ja to chyba też poproszę o numer z jego biurka, bo nie zawsze może odebrac... Choć moze jak będę dzwonić 5 raz to się kapnie że coś na rzeczy...

Oj dziewczyny żartuję :-D Sil nie gniewam się :tak:

No ja w razie czego mam teściów za ścianą i do nich bym pewne dzwoniła po pomoc... bo mój jak jeździ na linni to nie wysadzi pasażerów na środku i nie przyjdzie po mnie :zawstydzona/y:

Ja w odwodzie to mam brata 7, a nie 17 km od domu, ale z bratem nie będę przecież rodzić :p musi Młode na tatę czekać i już. Ale mi po pęcherzu skacze... aż piecze :(

No właśnie, my mieszkamy w jednej kamienicy prawie z całą rodzinką mojego małża: rodzicami, wujkami i dziadkami :-p także w razie czego na pewno ktoś będzie w domu ale tak jak Sil pisze, że tatuś musi być przy porodzie więc i tak w pierwszej kolejności będę dzwonić do niego bo też ma kawałek żeby dojechać z pracy a tym bardziej, że nie jeździ naszym samochodem tylko z kolegą więc musiałby jeszcze załatwić sobie transport :-p

Witam sie ponownie.

Juz czas pojsc spac a ja znow oczka duze jak zarowki i nie ma mowy o spaniu.

Ja mam numer od M firmowy wiec jak co to moge dzwonic z tym ze nie zawsze bedzie mogło przyjechac bo jak bedzie gdzies daleko to moze nie zdazyc ale blisko mam tesciow a za sciana kuzyna M.Mam jeszcze numer naszego najleprzego przyjaciela ktory obecnie nie pracuje i moze byc na kazde nasze zawołanie a od kilku tyg od czasu moich powaznych skorczy co 20 min jest zawsze w aparzygotowania zawiezienia mnie do szpitala a w najgorszej sytuacji jest jeszcze pogotowie

reklama
Do góry