• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam się wieczorowo...
Magda ale Amstaff moich rodziców już staruszek jest i też swoje pogryzł za szczeniaka ale ogólnie miał zawsze charakter i ma nadal flegmatyka :-) Ale ten Twój to boski jest!

A ja już po wizycie u ginekologa... no i nie jest za ciekawie... tzn. wspomniałam mu o niedzielnym incydencie z bólami i od razu mnie zbadał ginekologicznie (:szok: pierwszy raz :-p), minę miał nie tęgą ale oczywiście jak na niego przystało nie powiedział co i jak tylko wziął mnie na USG, przyglądał się w ten monitor z taką poważną miną, że dostałam chyba ciśnienia 200/100 a serce mi waliło 160 :/ w każdym bądz razie powiedział, że jedyny ratunek dla mnie to leżenie albo przedwczesny poród! Poza tym z małym wszystko w jak najlepszym porządku a więc przepisał mi UROSEPT + globulki dopochwowe bo powiedział, ze jakieś zmiany mam więc trzeba to wyleczyć no i FENOTEROL na powstrzymanie przedwczesnej czynności porodowej :szok:
z tych nerwów nie zapytałam nawet czy mały leży już główką w dół :-( no i następna wizyta 27.12

reklama
Pewnie u ciebie też szyjka się skróciła. Magdalena ja właśnie przyjmuje ten lek. A w szpitalu miałam ten sam lek w kroplówce. To ten właśnie lek po którym serce wali jak szalone, więc się nie przestrasz! Podniesie ci puls i obniży tętno. Ile masz go brać? Ja biorę go 4 razy dziennie.

Pyscek czyli wychodzi ze nie masz Toxo i nigdy nie miałaś.:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry