• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

fifka wiem, wiem, bo jak się rozpędziłam, to już miałam 3 inne aukcje naszykowane do licytacji, dobrze, ze się w porę opanowałam. Bo bym miała stado wdzianek. A jak nie daj Boże Łucja jednak okaże się Kornelem, to bym miała nie lada problem ;-)

Lamiav to masz ten sam problem co ja. ja miałam podwyżkę 700 zł, ale w lipcu, więc ja bym chciała jeszcze zaliczyć się na trzynastkę w lutym, żeby mi nieco podwyższyło i śmigam na zwolnienie.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się. jestem na momencik, dać znać, ze żyję, nadal 2 w 1. W sumie to nic się nie dzieje, wczoraj wieczorem trochę pobolało, ale to tak mini mini. Więc nadal czekam. trochę stresu jest, bo u mnie nie można podać ani oksytocyny, ani zewnątrzoponowego, ale jestem dobrej myśli.

Co u Pyscka?
I u reszty oczywiście? Jakieś nowe wieści?

Lamia, liczą 12 wstecz. Jak pójdziesz w styczniu to od grudnia, chyba, ze byłaś wcześniej na zwolnieniu, od którego do tego stycznia nie minie 3 miesiące. Wtedy od miesiaca poprzedzającego to wcześniejsze zwolnienie.

fasolka: czyli jak bym szła od stycznia to mam średnią liczyć z całego 2011 roku od stycznia do grudnia ??? a czy jakieś premie/ nagrody w to się wlicza , bo chyba świadczeń urlopowych to nie???

silka: a aaa ,kurde byłam 2 tygodnie na zwolnieniue w od 14 listopada do 25 listopada , czyli jak trzy miesiące wcześniej to mam liczyć średnią od 3ipiec 2010 do lipiec 2011- tak dobrze zrozumiałam ?

Ostatnia edycja:
Lamia liczy się średnią z ostatnich 12 miesięcy. Dodaj wszystkie "wypłatyz ostatnich 12 miesiecy do siebie" i podziel je na 12 i wyjdzie ci kwota :tak:

Zafasolkuję, dlatego ja starałam sie kupować raczej neutralnie. Nawet teraz nie mam dużo takich typowo chłopięcych ubranek. ;-)

No i ja też się skusiłam na zakup z tego co Fasolka mi znalazła :D ależ nazamawiałam ostatnio teściową skręci chyba jak tyle paczuszek przychodzić będzie haha ;)

Fifka i dobrze bo ja chętnie potem odkupię coś tych ubranek od Ciebie :P

Ja mam tak samo wszystkie neutralne ubranka posiadam niemam nic typowo dziewczecego ^^ a mam tyle ubrane że nie mam gdzie ich juz układac w w reklamówkach leżą szok ;/

reklama
hyhyhy ale my wariatki jesteśmy :-)

Lamiav nie wiem jak to z premiami itp, wiem, ze moja 13 na bank się liczy, a jak reszta to nie wiem.
A u mnie się pojawiły jakieś różowe i kwiatuszki, a co tam tak mi się podobały. Z resztą czekam do ostatecznego potwierdzenia ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry