• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Lamia wszystko się liczy z czego miałaś odciągnięty podatek czyli wszystko co przyszło na Twój ROR ;-) premie, 13-tki, wczasy pod gruszą!! Wszystko :-p dodajesz wszystko co dostałaś przez ostatnie 12 miesięcy i dzielisz przez ilość tych "wypłat". U mnie np jest więcej niż 12 bo ja wszystkie dodatki dostawałam osobno na konto a nie doliczone do wypłaty.
Chociaż jednak chyba wszystko dzielisz na 12 bez znaczenia w jaki sposób wypłacali...

Naciuszka na pewno dostaniesz ode mnie paczuszkę po Konradku jak wyrośnie :-D Mam kilka bodów z ekstra napisami! Np. Pomocnik tatusia" albo "Jeśli uważasz ze jestem słodki, to musisz zobaczyć mojego tate" :-D

A ja ostatnio nic się nie wysypiam... :-( co 3 godziny regularnie wstaję do ubikacji :/ mały skacze tak po pęcherzu, że szkoda gadać. Chyba mnie przygotowuje do takiego wstawania jak się urodzi :-p
Byłam też już w sklepie z mężem, kupiłam prześcieradełko dla Oliwiera i zawiozłam L4 i znów do mnie dzwonią, że źle!! :wściekła/y: Zamiast Magdalena to mam wpisane Małgorzata i znów muszę jechać po nie i poprawić :wściekła/y: za każdym razem coś te baby popieprzą a ja nigdy nie spojrzę :wściekła/y:

fifka sterydy nie wplywaja na dalszy rozwój dziecka moja siostra je dostawala a chlopak rośnie jak na drożdżach i ma 6 lat
mag_dalena taki przeskakujący ból to może być tzw nerwoból potrafi być dość bolesny

Magdalena: wiem cos o tym...nie raz tak miałam albo date urodzenia pomyliły a to cos innego zawsze coś.

A ja właśnie sie dowiedziałam że ryby nie zdychaja tylko umieraja jka ludzie że ponoc maja dusze

e coś mi tu za dobrze wychodzi z tymi wszystkimi nagrodami, yrlopowymi to wyjdzie mi więcej, jak by to tak było to super :))

mineralna: ja uważam że wszystkie zwierzęta maja dusze i osobowość, często lepszą niż człowiek

reklama
dzieki dziewczyny zaraz sobie policzę :)) muszę wiedzieć ile kaski mi odejdzie :-(

Lamiav ja się o tym gorzko przekonałam w październiku jak mi na konto wpłynęło mniej o 180 zł. Teraz od lutego ta różnica będzie mniejsza, ale jednak będzie. Dlatego ja chciałam dopracowac do marca, żeby mi jeszcze lutowa wyplata i 13 się liczyły. Ale tutaj tak przeginają, ze chyba sobie daruję.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry