• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dobra dobra :-D Nie udawaj takiej groźnej... a i tak wiem że muchy nie skrzywdzisz :tak:

Muchy nie, nie skrzywdzę...tylko ją kapciem potraktuje XD

Ael o!oł! Ja w razie czego nie mogę odebrać jakbyś koniecznie chciała kogoś opieprzyć :-D

Ale ja Cię już opieprzyłam ze skutkiem pozytywnym, więc jesteś opieprzona i taka się czuj :-P :-D

Ja nawet nie będę czekać aż się mały urodzi... jak tylko wejdę w ten 100% bezpieczny 38 - 39 tydzień a jeszcze nie urodzę to wysprzątam całe mieszkanie! :-p

Po skończonym 38 tygodniu a i Cię proszę, możesz nawet w maratonie wystartować :-P

Oj dziewczyny! Co jest ważniejsze - zdrowe dzieciątko czy porządek w domu? Można wszystko ale z dużą dozą rozsądku.

OKUUUFFFAA!!!!! Napisałam 4 tysięcznego posta!!!! :szok:
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Siemka :-):-) Witam się z rana.
Ja już byłam w laboratorium, zaniosłam siuśki do badania i oddałam krew do morfo. Ciekawe co mi tam za cuda wyjdą - oby żadne:-)

Dzień się zaczął uroczo - właśnie dopadła mnie migrena :-(

Gdzie Wu jesteście? Wstawać już południe ;-)

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny,
jak sil: czy już urodziła, jak ona się czuje ?

A tak to mam taką sprawę, od paru dni cos mnie boli/ kuje w prawym boku , tak na wysokości pasa, bardziej na plecach niż z boku, przez to czasami wstać nie mogę, a w nocy jak mnie dopadnie to nie mogę się na żaden bok przewrócić bo boli , wiecie co to może być??
Do gina mam jeszcze cały tydzien a się męczę.

A jak się dziewczyny czujecie, jak dzidzusie jak ciężarówki i staranka ???

Cześć Kochana :-) Mnie to rypało w ubiegłym tygodniu, lekarz powiedział, ze w ciązy to już tak jest, ze coś tak kuje, cos uwiera, kazał brać nospę jak bardzo dokucza. W tym tygodniu dla odmiany boli mnie to samo miejsce, tylko na lewym boku :-)
I jeszcze moja rwa zaczyna powracać, jak się w nocy czasem obudzę i śpię na prawym boku to jest masakra, żeby się obrócić, ale trzeba sobie radzic :-)

fasoklo: a na czyn polega ta rwa ?? co to jest i jak sie objawia ?

no dziki kochana za wiadomości - buzka dla Ciebie i córeczki - nawet trochę ja znowu zechciałam mieć córcie, tym bardziej że wszysscy na około chcą zahipnotyzować mój brzuch :-)

Lamia: Ja mam te same kucie szczególnie jak wstaje czasem ja idę ale to chyba mała sie juz pcha bo gin mówił tydzień temu że mała sie już cisnie :)

Zafasolkuje: Ja to zero chemi nic może bolec ale nigdy nie wziełam tabletki na ból głowy czy co kolwiek jedynie jak grypa przeziębienie ale tak to nigdy ( nawet przed ciążą)

Lamiav rwa to jest taki sajepysty ból w tyłku , promieniujący na noge.
Mineralna ja brałam nospe jak mnie ostatnio brzuch zabolał i nie wiedziałam czy to problem ze wzdęciem, czy z ciążą to lekarz kazał wziąć nospe i obserwować. No i biorę apap jak tylko mnie migrena łapie bo bez tego ani rusz.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry