zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Mój facet też ma swoje za uszami. Nie wyobrażam sobie jak by to było, jak bym musiała leżeć. Jakoś by musiało ;-) Walnie czasem jakiś szowinistyczny tekst, wtedy ja wylatuje z feministycznym przestaje się odzywać i on wtedy idzie po rozum do głowy i okrężna drogą nawraca sytuację.
A z innej beczki, ale mnie dzisiaj niemiłosiernie (.)(.) bolą dosłownie tak jak na początku ciąży. Az poszłam do kibla i je na luz wypuściłam na moment.
Mój ulubiony tekst, który rzadko bo rzadko, ale zdarza mi się czasem powiedzieć, a to mojego męża za każdym razem zatyka.
Jak jest awantura i on wywali tekst w stylu co ja mam za zonę, albo ca ja za kobietę sobie wziąłem to ja mu odpowiadam
TAKĄ NA JAKĄ BYŁO CIĘ STAĆ (zamyka się i jest po ptokach, wszystkie jego argumenty tracą moc)
A z innej beczki, ale mnie dzisiaj niemiłosiernie (.)(.) bolą dosłownie tak jak na początku ciąży. Az poszłam do kibla i je na luz wypuściłam na moment.
Mój ulubiony tekst, który rzadko bo rzadko, ale zdarza mi się czasem powiedzieć, a to mojego męża za każdym razem zatyka.
Jak jest awantura i on wywali tekst w stylu co ja mam za zonę, albo ca ja za kobietę sobie wziąłem to ja mu odpowiadam
TAKĄ NA JAKĄ BYŁO CIĘ STAĆ (zamyka się i jest po ptokach, wszystkie jego argumenty tracą moc)
Ostatnia edycja:
Mój nie jest wcale taki zły... nie zamieniłabym go na nikogo innego, ale go czasem nachodzą takie fazy... w ciąży to odbieram to mocniej bo hormony działają.... a teraz jeszcze te moje leżenie i niemoc doprowadza mnie do depresji.... 
No ale mój nigdy nic takiego nie powiedział. My nawet podczas kłótni często powtarzamy sobie że "nie mówie ze jesteś zły/zła tylko wkurza mnie twoje postępowanie!" Albo mój często do mnie przychodzi do mnie się przytulić i mówi "jesteś najwspanialszą zona na świecie mimo, ze czasem doprowadzasz mnie do szału" 
czasem wole zeby powiedział ze tego nie zrobi niż żeby robił to "z taka łaską" 

) żeby UMIEC zrozumieć tą radość itd.. Zasada jest taka,że może robić wszystko jak mi pomaga..oczywiscie też akceptuje czasem ze AKURAT W TEJ SEKUNDZIE mu sie nie chce ale zrobi to za godzinę..mi też czasem się nie chce akurat w tej danej minucie wyjąc ze zmywarki..