• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
A mnie właśnie mój piesek francuski - mąż - wk*rwił. dzwoni do mnie i komentuje, ze nie zjadł kanapek w pracy, bo szynka była nie taka. No ja cie pierrrrrrole. To jutro dostaniesz z dżemem, piesku cholerny. Co za wybrzydziuch. Zakupów nie robi, palcem przy żarciu nie tyka i mu jeszcze szynka nie pasuje. wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hejka :-) Miq gratulacje!
Widze, ze rozmowa o męzach się toczy :-p ja z moim to mam strasznie dobrze, gdyz on uwielbia gotowac:rofl2: ostatnio nawet, zeby mi pomoc to robi obiad wieczorem, zebym ja jak wroce z pracy miała co zjesc(bo on zawsze wraca pozniej niz ja) i tym sposobem dzisiaj zjadłam po powrocie do domu królika w sosie smietanowym, wczoraj spaghetti, przedwczoraj karmazyna. Mąż się cieszy, ze sie sprawdza kulinarnie, a ja że nie musze gotowac, super układ:happy:

:szok::szok::szok::szok: O matko!!!! Wczoraj zamówiłam i zapłaciłam za pościeli dla maluszka..... i już przyszły!!! :szok::szok::szok::szok:

Jeszcze nie dostałam paczki z takim przyśpieszeniem!!!! :szok::szok::szok::szok:

Widze,że jak nie teściowe to faceci na tablicy :-p

też nie mam tak dobrze, gra w gry, nawet jak idzie tam gdzie król piechotą chodzi to go nie ma ponad 30 minut, o sprzątanie też muszę się prosić, ostatnio zagroziłam,że jeżeli nie wyniesie foteli z przedpokoju do pólnocy to ma zakaz chodzenia na trenbingi w tym tygodniu- zdąrzył :-D

Doprowadzają mnie do szału zostawione rolki po papierze toaletowym, ostatnio poszedł do pracy z taką rolką w torbie na laptopa, ciekawa jestem min kontrahentów jak wyciągnął laptopa :-D ale to zgapiłam, bo któraś pisała,że dała do buta do kieszeni itp. pojedyńcze skarpetki daje astowi, niech porozrywa :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry