• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Milia nic nie myśl! niczym się nie przejmuj tylko ciesz się, że w lutym będziesz mogła znów żyć nadzieją! I oby ta nadzieja nie była złudna tylko okazała się piękną fasolką!!!!!!!! <przytul> :*:*

Neciuszka no to fakt ale najbardziej mnie szokuje różnica 4 tygodniowa z 22 na 26 tydzień :szok:

Tylko okropnie mnie irytuje, że to takie małe wyszło...!!! Posługuję się programem photo scape, któraś z Was o nim pisała, tylko nie wiem która więc jak jest tu obecna to proszę o pomoc jak to zapisać żeby było większe :-p

Ostatnia edycja:
ma_gdalena...nie zauwazylam...ale sliczne brzuszki...! fajna pamiatka bedzie:-)
jezeli sie wyrobie do lutego z tymi wszystkimi badaniami, bo jest ich OGROM:szok: ile na to kasy pojdzie to nawet nie chce liczyc...
oby ten rok rozpoczal sie pieknie!

Od 16 godzin jestem na nogach, od 14 morduje się z małych, przez 13 godzin płacze co chwilę, ani razu nie spał od kiedy obudził się o 9, ja nawet nie mogłam nic dziś zrobić. Jestem sama, Paweł w pracy, siedzę i ryczę...

oj biedna ty... A kiedy Paweł wraca?
Najgorsze, że nie wiadomo czy mlodego coś boli czy ma zły humor po prostu...:/Jakby mówił, to by było łatwiej..;)
Trzymaj się kochana!

Madzia: jak sobie osoba nie poradzi, to prześle mi te zdjęcia.
Miałam dziś tak okropny dzień, że muszę się trochę odstresować;)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry