Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
fifka: no liczę ze jutro zostanie potwierdzone że to chłopak :-)
Mój mąż twardo obstaje przy dziewczynce i ostatnio zaczą mi mówić :
" Zbrzydłaś, bo ci nasza córeczka urodę odbiera ", :-) a ja mu :
"ciekawe jak juro będziesz szczekał jak sie potwierdzi ze to jednach chłopak hihihi" po czym żeby mu zagrać na nosie spiewam " córeczko , wolałabym żebyś była chłopcem """ i wtedy sie tak fajnie złoście hihi wredna jestem
neciuszka: na fotce nie widzać moich rozstępów na dupie , które mam jeszcze sprzed ciązy pare pasów na każdym posladku
milia: i jak było w klinice ?co ci powiedzieli co robili
magdalena: cudne brzuszki, a ten ostatni to pokazuje jaka z ciebie chudzinka taki masz fajnie sterczący brzusio![]()

ech wy moje kochane babcory!! :*;-) pisalam przed wyjazdem do wwy.
ogolnie wizyta bardzo spoko, okazalo sie, ze jednak mam endo IIIstopnia, czyli troche za bardzo, ze tak powiem "wtajemniczone";-) no wiec dlatego dr powiedziala, ze raczej radzila by in vitro...bede miala protokol krotki czyli wszystko bedzie trwalo kolo miesiaca...troche kurde oslabia mnie to, ze in vitro to tylko 35%...no ale podobno jestem mloda, wiec jakos damy rade...mowila tez zeby nie nastawiac sie, ze za pierwszym podejsciem sie uda, bo mozliwe ze nie...ale wiara jest:-)
przewidywane MOJE in vitro to luty...
sama nie wiem co o tym myslec, ale skoro to jedyna droga to chyba wszystko inne jest niewazne...

Milia nic nie myśl! niczym się nie przejmuj tylko ciesz się, że w lutym będziesz mogła znów żyć nadzieją! I oby ta nadzieja nie była złudna tylko okazała się piękną fasolką!!!!!!!! <przytul> :*:*
Neciuszka no to fakt ale najbardziej mnie szokuje różnica 4 tygodniowa z 22 na 26 tydzień
Tylko okropnie mnie irytuje, że to takie małe wyszło...!!! Posługuję się programem photo scape, któraś z Was o nim pisała, tylko nie wiem która więc jak jest tu obecna to proszę o pomoc jak to zapisać żeby było większe![]()
Od 16 godzin jestem na nogach, od 14 morduje się z małych, przez 13 godzin płacze co chwilę, ani razu nie spał od kiedy obudził się o 9, ja nawet nie mogłam nic dziś zrobić. Jestem sama, Paweł w pracy, siedzę i ryczę...