• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
DSC00091.jpgDSC00093.jpgDSC00088.jpg

Mój brzuchal:-D

Witam kobietki :)

Widzę ze tu dzisiaj spokojnie :)
Zdjęcia maluszków śliczne. Wzrusza mnie zawsze widok tych naszych ukrytych skarbów. Cieszę się ze teraz jest możliwość "zobaczenia" kruszynki która się nosi pod serduchem . Teściowa mi opowiadała że jak ona była w ciązy to takich cudów nie było . Nie wiedziała co urodzi i czy dziecko będzie zdrowe. Pomyślałam sobie że dużo nam zdjęto trosk:-)

Muszę Wam powiedzieć że mama mojego szczęścia to naprawdę dobra kobieta. Dostaliśmy dzisiaj cały gar bigosu i zapowiedziała że mam nic nie szykować,wszystko na święta gotowe i dostaniemy do domu. Mam leżeć by Igorek doczekał Nowego Roku.

Ostatnia edycja:
Iwasek piękny brzuszek, ja mam chyba taki sam, choć ciąża młodsza :-)

a teściową masz rzeczywiście godną pozazdroszczenia, moja mamusia przylatuje z Polski w środę żeby nam zrobić święta
:-)
:-)

IWASKU piękny brzusio! Ze mnie się smieją, że mam taki szpiczasty brzuch, że mogłabym się nim przebijać :-p
teściowa też miła...

A ja znów dostaję dzisiaj nerwicy! Tydzień do świąt a u mnie w domu nic nie zrobione! mąż ma w tym tygodniu na popołudniową zmianę więc znając życie nie wyrobi się z tym wszystkim czego ja sobie życzyła żeby było zrobione przed świętami... :-(
w związku z tym żeby nie czuć się taka bezradna idę robić porządek w garderobie (na siedząco oczywiście) będę tylko segregować rzeczy letnie, które można włożyć do worków próżniowych i schować...

Dziękuję jesteście kopchane
:-):-):-)
Ma-g
powiem Ci że ja mam podobnie. Lubię mieć wszystko tak jak zaplanuję ale wiesz co...mam WYWALONE na to czego nie zrobię. Najważniejszy jest lokator mojego brzusia:) Nic się nie stanie jak nie posprzątam..nie umyję...nie ułożę. Zdążę to zrobić po porodzie. Naprawdę takie podejście pomaga i uspokaja.

choinka zrobiona film obejrzany pazurki pomalowane na swieta ;-) a teraz schnie lakier ;-) jak wyschnie kolacyjke zrobie i wrzuce wam zdjecia choinki ;-)

iwasku bombowy brzuszek czekalam na zdjecie sliczniusi domek igorka ;-)

kwiatuszku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mili~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)

Iwasku piękny brzuszek! Jejku jak my wszystkie rośniemy! :laugh2: Jak na drożdżach! :tak:

Atanku
ja jutro też muszę męża z molestować zeby ubrać choinkę! Też bym chciała już mieć taką świąteczna atmosferę w domu :-)

reklama
znów mnie olały ... :confused2:

Kobietki ja na jakiś czas uciekam z forum, odezwę się o Was przed świętami aby złożyć życzonka. A następnym razem ... nie wiem kiedy ... Buziole wielkie :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry