• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Iwasku cioootka, cudny brzuchol! A i z tego co widzę, masz Igorka wysoko, to się martwić nie musisz. Może dotrwasz do stycznia :-)

A tak poza tym ciężarówki, mi jeszcze pasek ciążowy nie zniknął a to prawie 7 tygodni minęło od porodu :-)
Tak poza tym porobiłam takie ładne zdjęcia młodego i tatusia, gdy go trzymał na rękach a Wiktor do taty się tak wtulił &)

Iwasku...cudowny brzusio, masz buziaka dla Igorka od ciotki :*:*:* muaaaa

Atan...no piekna choineczka, odwalilyscie kawal dobrej roboty z bratanica!:-)

to teraz moja choinka i ciasteczka, ktore srednio wygladaja ale moj M powiedzial, ze sa najpiekniejsze na swiecie i jakos mi sie milo zrobilo, sam zjadl juz chyba z 10 :-):rofl2: Zdjęcie0996.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0990.jpg
    Zdjęcie0990.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
Iwasku cioootka, cudny brzuchol! A i z tego co widzę, masz Igorka wysoko, to się martwić nie musisz. Może dotrwasz do stycznia :-)

A tak poza tym ciężarówki, mi jeszcze pasek ciążowy nie zniknął a to prawie 7 tygodni minęło od porodu :-)
Tak poza tym porobiłam takie ładne zdjęcia młodego i tatusia, gdy go trzymał na rękach a Wiktor do taty się tak wtulił &)

No obyś miała rację kobiałko:D
Pyscku a gdzie Ty się kochana będziesz ukrywała:) Z nami weselej;-)

Atan śliczna choinka :tak: Ja sobie darowałam ubieranie swojej bo to gigant i kupimy taka malutką żywą .
Milia dziękujemy bardzo!:-) A ciacho chętnie bym pogkradła:-D

Iwasku wiem kochana że z Wami weselej, ale muszę zrobić sobie przerwę aby nie myśleć o fasolkach, bo jak zajmuję się czymś to nie myślę a jak wejdę do Was to albo widzę brzuszki, fluidki itd... i robi mi się smutno i zaczynam myśleć, a jak narazie muszę przestać .. ten cykl obserwuję i staranka zawieszam na jakiś czas ... ale jak by któraś z Was rodziła poproszę o smska będę trzymać kciukasy za szczęśliwe i szybkie rozwiązanie :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry