• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Rozumiem Pyscku,rób tak aby się dobrze czuć. Czasem trzeba odpuścić a jeśli forum CI w tym przeszkadza...będziemy czekać na Twój powrót i dobre wieści &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :****

Ael ...no mi już słów brakuje na opisywanie Twojego słodziaka a ciagle się powtarzać...no dobra!!! Namówiałas mnie!!!! JEST CUDNY!!!!:-)

reklama
pyscek a gdzie uciekasz ze nas nie bedziesz odwiedzac ??

mili sliczne az man ochote na te ciastka ;-)

iwasku dzieki teraz lerze i odpoczywam troszke meczace jest ubieranie choinki ale dalysmy rade ;-)

dzieki dziewczyny, ze mnie pochwalilyscie, to dla mnie wazne tymbardziej ze ja naprawde nie umiem piec :-) tak w zasadzie to zawsze zazdroszcze wam, ze cos smacznego zrobicie to i sama zaczynam cos kminic w tym temacie..

Pyscek...rozumiemy i przyjdz do nas jak juz bedziesz gotowa i odpoczniesz sobie, my mocno zaciskamy kciukaski i ani sie obejzysz jak sama nam tu bedzieswz brzuszki wklejac:-) o! moze razem ze mna :-):tak:

Dzięki dziewczyny kochane jesteście :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
trzymam kciuki za wszystkie staraczki &&&&&&&&& oraz za wszystkie mamuśki aby miały szybki i szczęśliwy poród &&&&&&&&& a mamuśką mającym już pociechy na świecie aby zdrowo rosły i nie dokuczały rodzicom :)
Buziaczki :*:*:*:*:*:*:*:*

Atanku, Milia piękne choinki! Ja swoją wyciągnę w środę żeby się rozprostowała i sprawdzę lampki a w czwartek ubierzemy z mężem no i po południu pojadę do mamy pomóc jej w ubieraniu... uwielbiam to robić od dziecka i tak skromnie się pochwalę, że co roku wszyscy nie mogą się nadziwić moją choineczką :-) :zawstydzona/y: ale ze mnie chwali pięta :-p

Aelku no oczywiście inaczej być nie może - Wiktorek wymiata! :-)

Pyscku jeśli to ma Ci pomóc to sobie odetchnij ale pamiętaj, że w każdej chwilii możesz do nas wrócić i wyżalić się, pośmiać albo powyzywać jak jesteś zdenerwowana :-) tak jak IWASEK napisał z nami weselej! Ale to Twoja decyzja i napewno ją uszanujemy i będziemy na Ciebie czekać :-)

A ja właśnie skończyłam sprzątać garderobę... :baffled: trochę mi to zajęło ale mam już letnie ubrania pochowane i pięknie poukładane w szafeczkach! Od razu lepiej się poczułam!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry