• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Cześć Neciuszka. Mój mąż ma problemy z srcem, bo kilka lat temu miał powikłania po grypie i niestety rzuciło się na serducho. A czy mu się nazbierało? Hmmmmm dobrze, ze skończyło się tylko tak, ale widać było, ze się porządnie wystraszył, moze na jakiś czas się uspokoi i zwolni z praca. Neciuszka on jest totalnie przemęczony, bo pracuje świątek, piątek i niedziele i jak zliczy godziny z dodatkowej działalności to mu drugi etat wychodzi. Tak się nie da żyć.

Lamiav myśmy dostali bony na święta 380 zł do jakiegoś tam marketu i każdy liczył, ze dodatkowo będzie karpiowe, a tu w tym roku lipa.

Fifka i dobrze, ze Ci się głupio zrobiło ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Neciuszka...prosze bardzo, wybierz sobie najpiekniejsze :-):-) Zdjęcie0998.jpg

dzis sobie na necie szukalam ile mnie beda kosztowac badania do IVF i umarlam po prostu...dam tylko przyklad, jedno badanie AMH (rezerwa jajnikowa) bedzie mnie kosztowala ok 160zl:szok::szok: po prostu jestem zalamana...a gdzie mowa o innych 40...i jeszcze moj M...o losie, czemu to nie jest refundowane chociazby w polowie, bardzo by to ulatwilo nam zycie...:crazy:

fasolka: no co w końcu dopadł nas kryzys

neciuszka: no nawet się cieszę z dzisiejszego rozkładania nóg :-D bo chce już wiedziec co z moją szyjką

fifka: eee no wstydź sie kobieto, mąż cię tak uraczył a ty taka wredna wydra :-p, za to dasz mu soczystego buziaka i ci przebaczy poranny wredny nastrój

kobiety co konkretnie pieczecie na święta !!!!!!??????????

milia: ja sie juz poczęstowałm wirtualnie, mniam :-)

Fifka a kalendarz robię ze zdjęciami które wydębiłam od niej ale nie powiedziałam po co :D

Fasolka to musi koniecznie zwolnić nieco przecież dzieciaczka ma w drodze

Lamia no proszę cieszy się że rozkładać będzie nogi hihi

Milaa dziękuję :)

Ja mam serniczek w kuchni mąż wczoraj mi kupił jak w piekarni był :)

A ja nic nie piekę chyba może jedno ciasto jakieś bo mi nic nie pozwalają robić. Irena niech sobie robi po swojemu, a my chyba skorzystamy z tego że stwierdzili że niby mieliśmy zostać na wigilię tutaj :/ ale powiedzieli że może byśmy pojechali do mnie bo za rok dzieciaczek i wogóle. A żadne z nas nie ma ochoty na święta tutaj bo nie ma atmosfery.

Ja piekę tarte z jabłkami ( piekę ją tylko raz w roku na święta waśnie), piekę szybki piernik na maślance, a że piekę to podwójnie i daję mamie, to w zamian dostaję strucle makową :-) Teściowa piecze jeszcze sernik i jakieś bzdury, których już ja nie jadam, zresztą jej sernika tez nie lubię bo jest puchaty.

reklama
no ja muszę piec bo maja kochana mam ma 2 lewe ręce do pieczenia, no i mój tatuś kochany czeka na moje wypieki, miałam sernika nie robic ale sie czepili więc na pewno będzie ale coś jeszcze musze wymysleć

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry