• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Iwasku już ci na FB pisałam... ta nasza służba zdrowia to jakiś koszmar... Kochana ty moja życzę ci zeby maluszek sam szybciutko wychodził bo się biedna tylko denerwujesz...

Magdalena no ładnie z tym zębem... ja swojego muszę wysłać też do dentysty... bo skarży sie na bóle zębów, bierze przeciwbólowe leki... a do lekarz nie pójdzie cholera jedna...

A ja zrobiłam już obiad! Schabowe z ziemniaczkami i z buraczkami na zimno. Pycha! Idę jesć :-D mąż już wrócił :tak:

reklama
jeszcze tylko 30 minut i do domu, jupi ja ją :-)

wykańcza mnie ta praca i wysysa ze mnie całą energię.

Iwasel: no ty to masz jakiegoś pecha, ale może tak ma być i jak w końcu zaczniesz rodzić to pjdzie ci to szybko jak nic :-) itego ci życzę żeby mały ci wyskoczył prosto w towje ramiona ;-)

Wiem że jego widok i dotyk wynagrodzi mi wszystko:-). Dzisiaj jestem już spokojna bo wiem że nic mu nie jest.
Wiecie co ale to dość dziwne że co szpital to inne podejście do tej samej problematyki.
Czyli w jednym szpitalu trzeba wcześniej wywołać poród dla bezpieczeństwa maluszka a w innym już nie.

fasolka: u nas na szczęście zastój co mnie cieszy hihih, ale za to muszę zrobić zakończenie roku dla ponad 200 osób, miałam nadzieję ze to już stażysta będzie i za mnie zrobi a tu guzik, nie ma ico , tydziń następny bedę maiał z głowy

Fasolko robi się test na poziom glukozy chyba po połowie ciązy jakoś tak. Mi wcześniej kazał zrobić bo poziom cukru we krwi miałam blisko górnej granicy i wylazła.
Pije się glukozę (paskudztwo) i robi się dwa pobrania krwi po 1 i po 2 godzinach. i jeśli jest ponad normę to włąśnie cukrzyca ciążowa. Mija po porodzie. Mozna ją kontrolować dietą a jak się nie da to insuliną.

fasolka: a dla każdego lokatora saldo konta, z rozpiską , a potem jeszcze będą dzwonić bo idioci nie potrafią sobie policzyćco i jak, mają ksiażeczki a nigdy nie wiedzą ile kto wpłacił i skąd się wzięła niedopłata albo nadpłata

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry