Atan
♥ mamusia Amelki ♥
witam ;-)
Sil nie ma za co ;-)
ael boze ten twoj dziabąg jaest uroczy a muzyczka jak leciala przez te 7 minut to mi amelka kopala w brzuchu
chyba tez chciala wlaczac ;-)
a ja dzis plan nigdzie nie wychodze z domku ;-) dopiero jutro do okulisty i na 17 do szkoly rodzenia.
a wy sie chwalicie ze tak zajadacie to ja zjadlam 2 banany ;-)
neciuszka za jutro &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
8i gratuluje polowy ciazy ;-)
iwasku &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kwiatuszku zrobisz jak chcesz jak co to łap na nowy cykl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
zafasolkuje ja tez mowilam ze do konca roku bede pracowac i co w grudniu l4 wiec moze wczesniej od tej tyry odpoczniesz ;-)
fifka ale sliczne prezenciki od ciotek ;-)
Dalej masz problem z tymi sutkami?
Wiadomość od Sil - dziękuje dziewczynom od paczki. Właśnie ją dostała
A proszę bardzo kochana Sil!
Obiecała, że da zdjęcia Dominisi na forum.
A ja nagrałam swojego czorta jak bawi się na leżaczku XD
Sil nie ma za co ;-)
ael boze ten twoj dziabąg jaest uroczy a muzyczka jak leciala przez te 7 minut to mi amelka kopala w brzuchu
chyba tez chciala wlaczac ;-) a ja dzis plan nigdzie nie wychodze z domku ;-) dopiero jutro do okulisty i na 17 do szkoly rodzenia.
a wy sie chwalicie ze tak zajadacie to ja zjadlam 2 banany ;-)
neciuszka za jutro &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
8i gratuluje polowy ciazy ;-)
iwasku &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kwiatuszku zrobisz jak chcesz jak co to łap na nowy cykl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
zafasolkuje ja tez mowilam ze do konca roku bede pracowac i co w grudniu l4 wiec moze wczesniej od tej tyry odpoczniesz ;-)
fifka ale sliczne prezenciki od ciotek ;-)