reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fifka ja chyba Ci takie malutkie właśnie wysłałam ;-) a hormony mi chyba buzują.. to fakt, nie wiem czy znowu nie mam bezowulacyjnego.. :/ chociaż nie mierzę temp. od kilku dni.. i do @ nie mam zamiaru współżyć..

a rozczuliły mnie te małe ciuchy i jeszcze reklama pampersa leciała ta co dziewczynka tańczy i tak jakoś..

IWASKU trzymam mocno kciuki i mam nadzieję, że nie będzie bolało!! :-p

Kwiatuszku dziewczyny mają rację... wiadomo, ze w kupie raźniej ale jeśli czujesz, ze potrzebujesz troszkę odpocząć bo wiadomo, ze nawet jeśli nei chcemy to forum jednak podświadomie nas nakręca to odetchnij sobie... przecież do nas możesz w każdej chwili wrócić!

A ja przed chwilą byłam u teściowej i rozmawiałam z nią o porodzie :-p będę rodzić w tym spzitalu co ona 6 lat temu rodziła szwagra więc opowiedziała mi jak to wszystko wygląda bo też miała wywoływany poród mimo, że do terminu brakowało 2 tyg to gin widział, ze coś jest nie tak i jak się potem okazało miała zielone wody płodowe już. Powiem wam, że dzisiaj już mam taki dreszczyk emocji a jutro to chyba nie wysiedzę na tyłku :-D

Mineralna super, że już jesteś!! Jeśli tylko masz czas to opowiadaj jak było, jak się czujesz.... wszystko! :-)

Ostatnia edycja:
A zafasolkuje: cięzko chodze w pół zgięta ale czasem jak więcej pochodze to nawet nawet prawie prosta ... mam problem z karmieniem ale jutro będzie połozna to mam nadzieje że mi pomoże

Piękna malutka nasza forumowa księżniczka. Aż się popłakałam na jej widok <cmokwgrzyweczkę> :-)

A dlaczego masz problem z karmieniem? Co się dzieje?
Jak jesteś w domu to kochana króciutki topik na siebie i wystawiaj rane na powietrze, szybko się zagoi i będziesz jak nowa :-)

Mineralna śliczna malutka!! Jejku... ja chce już swojego :-D

Magda tak te bodziki to te najmniejsze właśnie. Będą jak znalazł :tak: oj bo to normalne,... kazda kobieta wcześniej czy później do tego dojrzewa... (znaczy sory w sumie nie każda - ale większość)
Ja teraz ryczę zawsze przy reklamie beko... to z pralką i maluszkiem.. w ogóle dużo płaczę jak widzę dzieci :zawstydzona/y: wczoraj wyłam na Bruce Lee jak ta jego Linda dziecko urodziła...

Idę obiad mężowi zrobić. :tak:

A zafasolkuje: cięzko chodze w pół zgięta ale czasem jak więcej pochodze to nawet nawet prawie prosta ... mam problem z karmieniem ale jutro będzie połozna to mam nadzieje że mi pomoże

Dalej masz problem z tymi sutkami?

Wiadomość od Sil - dziękuje dziewczynom od paczki. Właśnie ją dostała :-D

A proszę bardzo kochana Sil!
Obiecała, że da zdjęcia Dominisi na forum.

A ja nagrałam swojego czorta jak bawi się na leżaczku XD

wlasnie chodzi o to ze wszystko mi przypomina o ciazy nie ukrywam ze fakt iz tak dlugo sie staramy juz mnie dobija mimo wsparcia bliskich i meza sa osoby ktore nie znaja sytuacji i ciagle kiedy dziecko kiedy dziecko nosz k**** jak bedzie pora a ja mam przez to dola nie mam ochoty wkolo wszystkom tłumaczyc naszych intymnych spraw

Dalej masz problem z tymi sutkami?

Wiadomość od Sil - dziękuje dziewczynom od paczki. Właśnie ją dostała :-D

A proszę bardzo kochana Sil!
Obiecała, że da zdjęcia Dominisi na forum.

A ja nagrałam swojego czorta jak bawi się na leżaczku XD
Sil proszę bardzo :-)
To muzże byś zapodała ten filmik, a nie za 15 postów spytasz czy chceta, my odpowiemy chceta, a Ty za 3 godziny go wrzucisz jak cioci Ewelina już tu nie będzie, bo będzie kule mężowi kupowała.
Ja już teraz odpowiadam za wszystkie CHCETAAAAAAA :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry