reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Lamiav no niby tak, ale to też zależy kiedy urodzisz :tak: wystarczy ze z dwa tygodnie wcześniej się rozpakujesz i dziecko już parę cm jest do tyłu.

Ja mam większość ciuszków w rozmiarze 62-68 a teraz mam lekki strach ze jak mały będzie wcześniakiem to w co ja go ubiorę? :-D

Madziu czego? :-p Może tobie hormony też zaczynają już buzować na dzidzie co? :laugh2:

Fifka śliczne rzeczy! Szczególnie koszula i śliniaczek - zakochałam się :-p

Lamia do samego szpitala może nie... wszystko zależy w co chcesz ubrać malucha... jeśli naszykujesz sobie śpioszki (to bez rękawków) wtedy przyda Ci się pod spód jeszcze kaftanik... oczywiście najpierw body ale ja np do szpitala mam body i pajacyk welurowy takie cieplutki.

iwasku trzymam kciuki

laski zastanawiam sie czy nie powinnam troche odpoczac od forum co o tym myslicie tylko mnie zle nie zrozumcie raz tez juz tak zrobilam nie było mnie 2 miesiace i naprawde psycha mi odpoczela??

Lamiav na razie nie ma sensu, jak się urodzi to będe widzieć czy czegoś potrzebuję :tak: Bo kilka sztuk tych mały mam więc dam jakos rade!

Zafasolkuję no na pewno będe tak robić :-D Zobaczymy jeszcze kiedy się urodzi to będe dokładniej wiedzieć na czym stoje :tak:

Kwiatuszku od ciebie to zależy... ty musisz czuć ze tego potrzebujesz... ja podczas starań też odpoczywałam miesiąc od forum bo miałam taką potrzebę... Nikt cię tu źle nie zrozumie :* Czasem to bardzo pomaga! Ja miesiac po odpoczynku w ciąże zaszłam!

reklama
Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Już w domku jesteśmy :) zaraz wrzuce zdjęcia lepszej jakości

4865d12349.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry