reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
fifka: mam nadzieje ze będzie pasowało:tak:

jestem znowu głodna jak nie wiem, ile to można jeść ??!!
Wczorja sie przepisałam do innej przychodni, wybrałam położną, lekarza i pielęgniarkę środowiskową :-)

Zauważyłam od jakiegos tygodnia że moja mała ze mną w pracy nie spi, tylko po brzuchu buszuje.
A na boku nawet lewym teraz nie moge spać, bo zaczyna mnie moje dziecko bić !!!!!:-) tylko na plecach jeszcze jako tako mogę leżeć i to tez jej za bardzo nie pasuje bo sie chyba pręży i mi normlanie robi się wielka góra na brzuchu 99% zawsze z prawej storny

Ostatnia edycja:
Fifka ja też uważam, żę fotelik to jest naprawdę ważna rzecz! Wiadomo, że nikt nie wsiada do samochodu z myślą, że będzie miał za chwilę wypadek ale w razie czego fotelik ma zapewnić dziecku bezpieczeństwo a nie ładnie wyglądać czy po prostu sobie być, żeby nie dostać mandatu... ja czytałam, że najlepiej wypadają w testach w wadze 0-13kg foteliki MAXI COSI, oczywiście kupiłam używany ale jest naprawdę w idealnym stanie!

Fifcia pochwal się co ładnego dostałaś.... :-) o ile to nie żadna tajemnica... :zawstydzona/y:

To jest właśnie fotelik, tylko dopasowany do wózka żebyś mogła go również wykorzystać nakładając na stelarz... np na zakupy to jest dość wygodne bo dziecko i tak musisz zapiąć w samochodzie w foteliku a z wózka wystarczy jak spakujesz sam stelaż i potem tylko odepniesz fotelik i wsadzisz i śmigasz sobie po sklepie...

Hej dziewczyny.

Iwasek dzwoniła i powiedziała, że dostała skierowanie do innego szpitala, bo co się okazało. Ten oddział co wczoraj była, że niby na sprzątanie zamknięty, to zamknięty on owszem został ale za przekręty lekarzy z tego oddziału, bo wypisywali jakieś nie takie recepty.

Więc trzymać kciuki bo może dziś Igorek przyjdzie na świat! :-D

iwaesk: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

magda: a no właśnie bo już zgupiałam z tymi fotelikami, czasami to już nie wiem co potrzeba a co nie :-), bo tyle wszystkiego dzidziuś potrzebuje

jeszcze takie pyt, czy to takie bluzeczki dla dziecka do szpitala potrzeba ??
http://allegro.pl/kaftanik-dlugi-rekaw-100-bawelna-rozm-62-i2026645773.html

Ostatnia edycja:
reklama
Iwasku powodzenia!!!!

Magdalena
no właśnie... ja też poluję na używany zeby zaoszczędzić... no ale kurdę... bez przesady....

No to się chwalę! To od cioci Lamiav:
P1060949.jpgP1060950.jpgP1060951.jpg

A to od cioci Madzi :*

P1060952.jpgP1060954.jpg

Zafasolkuję albo może łożysko masz z przodu. Wtedyteż ruchy czuję się słabiej :tak:

Lamiav takie, ale jak do szpitala na wyprawkę chcesz kupić to wydaje mi sie lepiej rozmiar 56... bo może być za duze na noworodka...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry