reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka a zamawiałaś od tego użytkownika co ja?? bo wtedy pamiętam, ze u niego na aukcjach sobie upatrzyłaś....

Fasolka te rzeźbione też mi się strasznie podobają i się nad nim zastanawiałam ale ostatecznie zdecydowałam się na moje lokomotywy :-)

reklama
Maglowałam. Wczoraj odpisał ze przesyłka została wysłana 20 grudnia i ma się dowiedzieć dlaczego jeszcze nie doszła.

Magdalena chyba nie, bo ja po prostu szukałam aukcji na której będe miała i łóżeczko, materac i pościel na raz. (w sensie wypełnienie - poduszka i kołderka)

magda: dzieki , i dobrze ze ma szuflade bo takie chciałam :-) zapiszę sobię, niech jeszcze mężuś zobaczy bo potem sie obrazi ze sama wszystko wybieram :-)

fasolka: a to mamy tak samo , ty tez byłaś na zwolnieniu gdzieś w listopadzie ??

No to się z nim skontaktuj. Ja tez czekałam na przesyłkę, która niby miała być wysłana 19 grudnia. Ja patrzę na datę nadania a tam 28 grudnia i jeszcze bezczelny sprzedawca wysłał wczoraj do mnie info, żebym pozytywa na allegro wystawiła - śmiszny chyba jest.

Lamiav no byłam na zwolnieniu od 14 do końca października, bo mnie rwa kulszowa dopadła.

Odnośnie łóżeczek, ja chce bez szuflady, żeby był jak najlepszy przepływ powietrza.

ja czekam na rzeczy dla maluszka, typu smoczek, pieluszki tetrowe, kubeczek, gryzaczek i tp. a dla mnie gatki poporodowe ceratki wkłady

a jaki macie materac do łóżeczka, do tu sa z różnym wkładem ????????????????????????

ja mam ten 4B DANPOL Materac GRYKA PIANKA KOKOS 120x60 LUX (2034507801) - Aukcje internetowe Allegro
Jest bardzo fajny i wygodny! :-D chwilę na nim leżałam jak przyszedł :-D

Czytałam, że najbardziej polecane są teraz materace lateksowe bo nie pochłaniają roztoczy itd. ble ble ble... ale kosztują 200zł :confused2: a skoro do tej pory cały czas mówili, że gryka pianka kokos są dobre i tyle dzieci do tej pory na nich spało i żyje to uważam, ze nie ma co przepłacać... choć gdybym zarabiała jakieś 10tys miesięcznie to bym nie pożałowała dla dziecka ale niestety... :-p

Ostatnia edycja:
Lamiav ja mam materac gryczano piankowy :tak:

Magdalena zafasolkuję ale ja mu wierzę ze to nie jego wina... bo oatrzyłam na inne jego aukcję, on sprzedaje całe komplety mebli dla dzieci i ludzie którzy zamawiali przesyłki po mnie już przesyłki podostawali (wystawiali komentarze) tylko moja nie dotarła... więc albo o mnie zapomniał, albo ta moja się gdzieś zagubiła...

reklama
Łooooo widzę że mowa o łóżeczkach :) my jutro robimy jazdę po hurtowniach sklepach obczaić jakie ceny gdzie są.

Chwila z wami bo mi zaraz mózg odparuje od tego pisania bo temat ciężki :/ dobrze że to tylko praca zaliczeniowa. ale kaska się przyda na jakieś zakupy dla malucha.

moja teściówka nadal ma alergię na zakupy już ale coraz mniejszą a ja coraz bardziej ją olewam hihi ;) i mam zamiar jak zgarnę kasę za pisanie teraz na dniach to jakieś zakupy popełnić :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry