reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
witam się i ja

magdalena: sliczne łóżeczko, masz linka do tej aukcjii??
fifka: to fajnie ze ktg dobzre wyszło, a jestem ciekawa jak sie dzisiaj czujesz, czy masz jeszcze bóle i twardy brzuch ????

neciuszka masz pomysłowego mezy z ta zupa :-)

nalaa piekny brzusio ;-)

iwasek no szok ze cie do szpitala nie polozyli , trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
zebys szybko urodzila i bez bolu

karla pokaz opaznokcie jak sobie zrobilas

atan a moze twoj maz sie boi i dlatego tak siem dziwnie zachowuje, zmus go do rozmowy i wypytaj co i jak

olcia ja pamietam ze bolaly mnie piersi bardziej niz zawsze, mialam przezroczysty sluz, bole brzucha jak na okres ktore trwaly pare dni

a ja wczoraj baraszkowalam z mezusiem , a w ogole to moje postanowienie noworoczne to byc idealna zonka :-) na razie 2 dni jestem bardzo mila, ulegŁa, i sprawuje sie na medal :-D

Lamia weź mi nawet nie mów o jego "pomysłowości" bo myślałam że go wczoraj zabiję dosłownie. Hihi idealna żona mówisz :) ja tam nie mam takich postanowień hihi :)

Fifciuuuu jak tam u Ciebieeee?

Martoszka
jak samopoczucie w pierwszym dniu pracy po przerwie?

Huraaaaaa połowa ciąży :)

neciuszka: gratukuje połówki :-) pomysl ze jeszcze tyle samo przed tobą

właśnie opierniczam pierniczki, są pyszne kupiłam wczoraj w biedronce takie duże pudełko, mniam

Dzień dobry dziewczyny :-) ja dalej choruje, z M. wymieniamy półsłówka.. ale nadal nie przeprosił.. więc dalej z nim nie rozmawiam.. podziękował tylko,że pomogłam mu sprzątać przed wizytą księdza..

reklama
A ja nic nie wpierniczam ;-)S
Siemka, dzisiaj też raczej z Wami nie posiedzę bo mam kupę roboty, a poza tym coś net nam w fabryce nawala. Prawdopodobnie do końca tygodnia czeka mnie niezła orka :-( No ale trudno - przetarg czas zacząć, a po przetargu zwolnienie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry