reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
martocha: hasło "nic mi się nie chce" jest moim przewodnim od od paru tygodni :-D

neciuszla: czekoladę mówisz, a jaką ?

fasolka: oj narobisz się kobieto, ale fajnie ci ze juz na zwolnienie idziesz, ja czekam ile podwyżki będzie i o ile będę sie dobrze czuła, to do marca muszę siedzieć bo inaczej dużo mniej bym z zusu dostawała niz wynagrodzenie w pracy więc mi sie nie opłaca,

magd.a: że ci sie chciało u niego sprzątać, widzisz ty dobra kobieta jesteś mimo że sie nie odzywasz to pomagasz mu

Fasolka tylko w miarę możliwości się oszczędzaj

Lamia
magnetic z nadzieniem likierowo-truflowym, albo malinowym obie są cudne

matroszka haha ja w domu siedzę i czasem mam lenia

magd.a tyś anioł dla niego

a to takiej czekolady nie probowałam , ale vwszystko przede mna

a ja mam nie jeden a 2 wielkie pryszcze, w aptece nic mi nie chciała sprzedać, bez konsultacji z lekarzem, no chamstwo

Martocha jestem po dwóch poronieniach , w tym jednym wywoływanym tak jak u ciebie i zawsze mówili mi ze @ powinien wystąpic po ok 6 tyg.
Dla świetego spokoju bym zadzwoniła do lekarza.
Buziaki

Jeju kochana jak ty się czujesz? Dawno cię tu nie widziałam:-( stęskniłam się..

slogam dzis o ciebie pytalam ;-) teskniłam :*
poradzcie mi ktory lepszy do szpitala
PROMOCJA -30%!!! SZLAFROK DO SZPITALA ROZ.XL/XXL (1989618427) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
czy ten SZLAFROK DAMSKI (frota) - 100% BAWEŁNA -ROZM. XXL (1981285007) - Aukcje internetowe Allegro u tej pani kilka produktow zamawiam wiec w jednej przesylce bede miec... wiec taniej wychodzi... ale niewiem co lepsze

Atanku wybór zalezy od tago jak u ciebie jest w szpitalu...w tym moim jest piekielnie gorąco i ten materiałowy w zupełności by wystarczył - no i jest łaniutki :-D Ja szlafrok dostałam pod chonkę od mamy :tak:

Karla to owocnej nocy życzę :*

Co do męża to w ogóle brak mi słów więc pozostawiam to bez komentarza... :-p

A ja jutro planuję zakupy a w środę idę do teściowej do salonu (teściowa ma swój gabinet kosmetyczny) na pedicure i manicure przed szpitalem... pewnie jeszcze dorwie moje brewki! muszę się wypięknić na powitanie mojego małego mężczyzny :-)

O masz! Prawdziwa baba, chłopka jeszcze nie widziała a już musi się dla niego stroić :rofl2:

co do szlafroka to wybiore ten pierwszy ale poszukam z zyrafka by pasowal mi do koszuli niebieskiej ;-) z zyrafka mam ;-)
a kupilam jednak ta posciel chorowalam na nia ;-) i uznalam ze moj baldachim bedzie tez pasowac bo jest bialo niebieski ;-)
a i kupilam se stanik bezszwowy bo z mojego wyroslam a jakos 95-100G nie znalazlam taniego.. i kupiłam szcotke do mycia butelek i taki smieszny podklad na plecki jak pieluszka flanelowa by mnie dzidzia nie poplamila ;-)

musialam se humorek zakupami poprawic ;-)
bo jakos ostatnio moj maz mnie wkurza bo prawie caly czas spi alobo w pracy albo na kompie albo tv oglada a ja to co pytam sie go czy chce byc w koncu przy porodzie czy nie a on mowi niewiem a jak ty chcesz a ja mowie to ty musisz sie czuc na silach ja cie do niczego nie zmuszam a on na to ze on teraz oglada i niechce o tym gadac a ja mowie no to kiedy bedziemy o tyjm gadac jak sie akcja zacznie ? a on mowi ale niewiemy czy ja w pracy nie bede a najwyrzej bede czekal na korytarzu no i masz babo placek nic niewiem czy on chce byc czy nie... ahhh musialam sie wygadac..

Jamam tak samo co do pierwszej części... ie mozemy się od dłuzeszego czasu już kochać i mój M jakoś mnie tak na dystans trzyma... jak nie w komuterze to w Tv... to w pracy... a po pracy śpi... a mi taka samotność czasm doskwiera mimo ze on jest... :zawstydzona/y:

Atanku nie wiem jak Twoj malz ale moj nie lubi jak mowie '"domysl sie " . Facet to prosta istota i trzeba wykladac kawe na lawe.

Ma _gdalena stresujesz sie troche porodem?

Dziewczyny powiedzcie mi czy teraz z perspektywy czasu, jestescie wstanie okreslic jak sie czulyscie zaraz po zaplodnieniu? Czy kulo was w nisko w pobrzuszu itp?

Ja nie miałam żadnych objawów... to był pierwszy cykl podczas starań że kompletnie nic nie czułam... no i udany :-D

Lamia no jeszcze tyle przede mną a ile już za ;) ja wcinam czekolade z biedronki :D zakochaliśmy się w niej ostatnio

Gratuluję moja kochana połówkowego!!!! :*

Dzień dobry dziewczyny :-) ja dalej choruje, z M. wymieniamy półsłówka.. ale nadal nie przeprosił.. więc dalej z nim nie rozmawiam.. podziękował tylko,że pomogłam mu sprzątać przed wizytą księdza..

Ot uparciuchy dwa... ciekawe kiedy w końcu wam się znudzi :-D i pogadacie :*

A ja dopiero wstałam, próbuję się w szpitala na KTG umówić. Czuję się narazie lepiej niż wczoraj. w nocy kompletnie nic nie czułam, a teraz jak wstałam to brzuch mnie powoli zaczyna ćmić i twardnieć, ale zobaczymy czy to tylko rano czy będzie powtórka z rozrywki...

No i mamy kolejny dzień :tak:

Dzień dobry, no to jak wszyscy coś wpierdzielają to ja się pochwalę, że właśnie konsumuję paróweczki na ciepło z ketchupem :-)

witam się i ja

magdalena: sliczne łóżeczko, masz linka do tej aukcjii??
fifka: to fajnie ze ktg dobzre wyszło, a jestem ciekawa jak sie dzisiaj czujesz, czy masz jeszcze bóle i twardy brzuch ????

4B PIĘKNE ŁÓŻECZKO --- KLUPŚ RADEK V SZUFLADA (2019712169) - Aukcje internetowe Allegro proszę :-) podrożało chyba o 10zł bo ja płaciłam 264 :-p

Fifka no a jak!!??? wolałabym go nie wystraszyć od razu jak wyjdzie z brzuszka :-) niech wie, że mamusia się dla niego starała :-D

Ostatnia edycja:
fasolka: oj narobisz się kobieto, ale fajnie ci ze juz na zwolnienie idziesz, ja czekam ile podwyżki będzie i o ile będę sie dobrze czuła, to do marca muszę siedzieć bo inaczej dużo mniej bym z zusu dostawała niz wynagrodzenie w pracy więc mi sie nie opłaca,

Ja z tej samej przyczyny planuje pracować do końca lutego, chyba że "nastaną złe czasy" ;-) to prysnę wcześniej.
A ja mam ostatnio dziwną dolegliwość, jak śpię za długo na boku czy to prawym czy lewym obojętnie, to mnie taki straszny ból łapie, ni to w tyłku ni to w biodrze, ze z trudem bok zmieniam. Miałyście coś takiego?

Właśnie dostałam informacje, ze zamówiona przeze mnie pościel już do mnie jedzie. Chyba muszę pampersa założyć, bo gotowa jestem posikać się z radości jak to wszystko przyjdzie.

Ostatnia edycja:
Lamia co do łóżeczka, to u tego użytkownika zamawiałam od razu materacyk, podusie i kołderkę w komplecie, przewijak i prześcieradełka :-) płaciłam tylko za przesyłkę łóżeczka więc wyszło dużo taniej niż w sklepie bo u mnie w hurtowni to łóżeczko kosztowało na tamtą chwilę od 320 do 380

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry