reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mnie nie obchodzi zdanie otoczenia na temat kupowania. Ja przesądna nie jestem inni jak nie chcą to niech MI nie kupują ;-)
Od męża ciotki już milion razy słyszałam jak to ona da nam 3 koła na wyprawkę. Już wie, ze zamówiłam pościel i parę pierdołek i już poszło 400 zł, a kasy jakoś jak zwykle na koncie nie widzę. Tak czy siak postanowiłam, ze jeśli ten wózek od mojej rodzinki będzie gicior, to go biorę a za kasę przeznaczona na nowy, kupię sobie bujaczek, karuzelkę i matę edukacyjna fischera.

reklama
Ależ się zezłościłam...... :crazy: Przychodzi do mnie teść i mówi ze na allegro jest fotelik samochodowy za niecałe 10zł... i jest wystawiany juz drugi raz bo nikt go nie chce kupić i żebym sprawdziła... Ja go pytam czy ma wkładkę dla niemowląt bo za taką cene to zapewne jest bardzo wybrakowany... a on z to nie potrzebne, że dziecko i tak leży itp itd... No dobra... ja sprawdzam a tam obraz nędzy i rozpaczy..... :szok: fotelik zrobiony dosłownie ze ścirki (tak wygląda...) i daszek to rozciągnięty materiał miedzy górną częścią nosidełka i rączką.... innymi słowy nosisz go za daszek....

Ja po prostu nie rozumiem tych ludzi..... zeby oni byli biedakami... czy cokolwiek... ale nie... teść był 15 lat w stanach... zbudował 3 domy, ma ziemię, kase na koncie itp... a zachowuję się jak "bum" (bezdomny) dosłownie... toż w tym będziemy dziecko wozić.... nie daj boże wypadku czy czegoś... szkoda gadać.....

Zafasolkuję :* Dziękuję ci kochana!!!!!! Właśnie był listonosz! :tak::tak:śliczne!

hyhyhyhy;-) spoko:-)

Plecy chcą mi pęknąć, a ja po pracy muszę jeszcze odwiedzić sklep ortopedyczny i spożywkę zrobić. Żebym chociaż o 18 była w domu, to było by super.

Ostatnia edycja:
Mam lanie jak stąd do Gdańska, jestem zmęczona i padam na pysk i coraz większa agresja we mnie.

A wie ktoś co u magenty? Wiadomo co ona w brzuszku nosi? Jakoś przed świętami miała mieć dżina. a teraz jest już w Skandynawii czy jeszcze w Polszi?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry