reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
widać że zadowolony jak nic, mały szczęściarz siedzi sobie i się zabawia :-), taki z niego słodziak - co prawda ja jak zawzze w pracy bez głosu ogladam ale widziałam jak usteczkami rusza :tak:

hyhyhy ale on tymi swoimi girkami wywija

No to wiesz jak mnie kopał będąc w brzuszku.

Kwiatuszku, głośne to nawet nie jest aż tak, melodie są przyjemne i nie wkurzające. A baterie pewnie szybko wysiądą jak on będzie tak biegał na tym leżaku i co chwilę światełka i muzyczkę zapalał. Ale narcyz jeden, bo w tym słoneczku od jego strony jest lusterko i się tak przygląda sobie! A teraz śpi na leżaku a wibracje go usypiają.

Hahahahahahahahaha ale się teraz uśmiałam :-D zupełnie zapomniałam o tym nieszczęsnym zębie mojego małża bo rano przyszedł to spałam i nie patrzyłam na niego a teraz idę do sypialni go obudzić a on się do mnie uśmiecha....................... prawie umarłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z jednej strony się śmieje ale z drugiej jestem załamana bo to następny wydatek :-( aż boję się ile mu dentystka zaśpiewa... bo mi za 5 powiedziała najtaniej 750zł :/ tylko, że ja bez piątek mogę chodzić a u niego bez jedynki to trochę kiepsko!

Fasolka złamał zęba wczoraj w drodze do pracy! bo.... obgryzał paznokcia :confused2: ale fakt, że on już miał leczonego tego zęba i ostatnio zaczął mu ciemnieć ale jak chodzi do dentysty tylko wtedy jak już go coś bardzo boli :/
jeszcze mnie prawie do zawału doprowadził bo dzwoni do mnie, a wiem, ze pojechał do pracy naszym samochodem i mówi takim poważnym tonem: "wiesz co mi się stało??" :eek:

reklama
hyhhyhyhy domyślam się jak wygląda, bo co prawda jak byłam dzieckiem ale jednak wytrzaskałam sobie jedynkę, bo orła no rowerze wywinęłam. Teraz mam nadlanego i jakoś się trzyma i wygląda ok :-) Jesli nie wyleciał mu całkowicie, tylko w jakiejś części jest ułamany, to nie są to aż takie wielkie koszty. Tzn rzędu 400-500 zł. Gorzej jak trzeba od zera wstawić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry