reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Grzanka wszystkie możliwe...byleby było przyjemnie....:):):)

Ale ponoć pomóc mozesz sobie trzymaniem nóg w górze przez kilka minut po stosunku i po każdej pozycji. Wiadomo,że im głebiej tym lepiej plemniki się zadomowią lae musisz brac pod uwage przede wszystkim wasz komforti samopoczucie ,bo pamietaj że dziecko powstaje z miłości....:):)

grzanka nie zwracamy uwagi na pozycje, staramy sie nie myslec poprostu o tym ze chcemy zajsc w ciaze, tylko staramy sie kiedy mamy na to ochote i w jaki sposob nam przyjdzie do glowy, bez zadnego nakrecania sie

Witam dziewczyny:)

Nie odzywałam się długo ale was czasem podczytywałam i wiem mniej wiecej co uwas.
Gratuluje nowych dzieciątek forumowych dla Dagne, Sil i Mieneralnej...
Trzymam kciuki za Iwaska, Magde i Fifkę, które są na wylocie.
Gratuluje pięknych brzuszków i dobrze rozwijających się ciąż.

Ja od października,kiedy skonczyłam dwumiesięczną kurację taqbletkową chciałam się starac ale cos nie wychodziło i nawet nie chciałam się angażowac udzielając się na forum i zawracjać wam głowę bo chyba na to siły nie miałam.

Dzisiaj jednak dostałam z mężem trzecią szansę od losu na bycie rodzicem....i zobaczyłam na teście II kreseczki.
Jestem totalnie zaskoczona,bo ten cykl juz posłałam na straty totalnie a tu takie zaskoczenie.

Bardzo mocno prosze o masę fluidków i trzymanie mocno kciuków,żeby te początki przebiegły dobrze, bo oczywiście nie obca mi bedzie panika i strach ale staram się myslec pozytywnie.

Bardzo mocno dziewczyny liczę na wasze wsparcie i dobre słowo:):)

OOOOO BOOOOŻE BOOOOŻEEEE!!!!! KOCHANAAA OGROMNE OGROMNE OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!

Aż krzyknęłam gdy to przeczytałam :-)
Strasznie się cieszę Twoim szczęściem, tak właśnie ostatnio o Tobie myślałam i zastanawiałam się kiedy się właśnie krechami pochwalisz. A tu! Taka super niespodzianka na początek roku!
Całuje mocno i całuje brzusio, co by się zdrowo maleństwo rozwijało :********

mijenka nooo to super :) bo wiesz malutkie czeka na kolegę/ koleżankę ;)

jeśli chodzi o pozycje to jedyne co mi lekarz doradził to że z tyłozgięciem łatwiej zajść od tyłu ale poza tym to ma być przyjemnie i tyle :)

Fifka nooo to dziś wydasz co nieco :D czekam na relację z zakupów :D

grzanka nie zwracamy uwagi na pozycje, staramy sie nie myslec poprostu o tym ze chcemy zajsc w ciaze, tylko staramy sie kiedy mamy na to ochote i w jaki sposob nam przyjdzie do glowy, bez zadnego nakrecania sie

dokladnie tak najlepiej ale czasem sie juz nie daje oby poszo wam szybko kochane

zapomnialam wam mowic w wigilie spotkalismy mojego szwagra i jego laska maja juz 2 dzieci jedno niewiadomo czy jego k**** taka ze szok do mniezyczenia no moze i jakiegos dziecka w koncu moze pomyslicie co za i***** ale mnie wnerwila jakby moje dziecko jakims przedmiotem było wk mnie takie uwagi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry