• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Co wy tak krótko w łazience siedzicie?? Ja to przynajmniej godzina na przygotowanie fryzu plus makijaż. No ale jakie ja mam włosy.

W ogóle boli mnie lewe ucho i się wściekam i się wściekam bo Paweł rano schował mi mój telefon...

neciuszku a nóżki ogolone? :-D

Ael bo ja wieczorem się za to wzięłam a chciało mi się spać niemiłosiernie więc wiesz:sorry2:;-)

fasolka już Ci współczuję jak wróci do domu:baffled:

Nóżki się ogolą dzisiaj bo dzisiaj co innego wystawiam :D

Jutro wystawiam to i owo więc trzeba golenie przeprowadzić ;) a dziś nie muszę hihi

Ostatnia edycja:
reklama
Neciuszka no moze mi cos jeszcze wpadnie w oko i jakiś pajacyk znajdzie się w koszyku :-D zobaczymy... nie mogę za mocno szaleć bo późnij znowu końca miesiąca nie doczekamy... tym bardziej ze jeszcze teściom mamy za samochód oddać 600zł... :zawstydzona/y:

Lilly a jak ty sobie tam radzisz? Jak pierwsze tygodnie macierzyństwa? No już mam dość to fakt... chce sie mieć synka na rączkach :-D Tym bardziej ze już 3 dzien skurcze mnie męczął... wcześniej szpital, leki itp... gdyby wszytko było wzorowe pewnie tak bardzo bym o tym nie myślała a tak mam troszkę dość... :zawstydzona/y: No ale nie wyganiam na siłę małego wyjdzie jak będzie gotów, bo to dopiero 35 tydzień więc troszkę wcześnie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry