reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Słyszałyście kiedyś teorię - udowodnioną, że jak kobieta w ciąży je za dużo nabiału, to później dziecko ma skazę białkową? Mi dzisiaj takim tekstem jedna mądra zawaliła bo ja ostatnio jem ser biały na kilogramy o ilości wypitego mleka nie wspomnę i ja ją wyśmiałam. A teraz mnie to troszkę zastanawiaN

Neciuszka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby było to co Ci się marzy

Fasolka- właśnie nigdy nie robiłam żadnych badań pod kątem braku ciąży (szczerze mówiąc, to aż się tego boję) dlatego jak mówiłam chcę ten miesiąc jeszcze przebimbać, a w lutym wybrać się do gin. zobaczymy co powie :-)
Neciuszka- proszę bardzo :-D cała przyjemność po mojej stronie ;-)
Fifcia- noooo mam nadzieję, że dobra :-D lecz na razie nie dziękuję ;-) lepiej nie zapeszać ;-)
Jejciuś ae ten kociak śmieszny :-D dobry motyw ;-)
Mineralna- ale Maleństwo z tej Twojej Księżniczki :-D piękna :-)
Grzanka- Witaj :-)
Soglam- jejciuś GRATULUJĘ!!! :-D bardzo się cieszę :-) i oczywiście MOCNO trzymam kciki &&&&& :-D
Bellka- czyżbyśmy były na tym samym etapie cyklu? :-D dziękuję :-) i ja zaciskam moooocno kciuki za Ciebie &&&&& :-)
Mijnenka- super, że u Ciebie wszystko dobrze :-D teraz będzie tylko lepiej :-)

A ja na 15-tą do pracy muszę iść :-( chce się któraś ze mną zamienić? :-D

A ja na 15-tą do pracy muszę iść :-( chce się któraś ze mną zamienić? :-D

Ja pójdę za Ciebie, ale Ty zajmiesz się moim dziabągiem i wielką stertą ubrań, których nie mam kiedy poskładać.

Ty matki karmiącej nie denerwuj...

Miq hej kochana, co tam u Ciebie? U nas wczoraj wiało, ale wiesz ja tam się nie przejmowałam w nocy na hałas, u nas latała ochronka od szczebelków na balkonie więc hałas był spory. Ale myśmy w trójkę spali jak zabici.

Fasolka a ***** prawda za przeproszeniem.... to tak samo jak mówią zeby truskawek nie jeść w ciaży bo później dziecko będzie uczulone... Rozmawiałam z gin o tym i powiedziała, ze właśnie wręcz grzechem jest nie jeść sezonowych owoców które maja tak dużo witamin!

Co do mleka, teraz przyjmuję się że każde dziecko jest uczulone na laktozę do 1 roku życia, dlatego dopiero po 1 roku wprowadza się laktozę do diety maluszka. Ale nie wierzę że to przez to ze matka je nabiał no litości...

reklama
Truskawcia to sobie po owulacji zrób badanie na progesteron, a po @ prolaktynę to już do lekarza z czymś pójdziesz. I ja bym do lekarza poszła około 12 dc to by Ci sprawdził zaraz czy są pęcherzyki. Bo to chyba tak szkoda iść z niczym, a za pewne i tak cie na te badania wyśle bo to podstawa. Jak jak zaczynałam się starać i się telefonicznie umawiałam, to kazał przyjść w 12 dc, sprawdził czy są pęcherzyki, a póxniej kazał robiś testy owu i drugiego dnia po owu znów przyjść i sprawdził czy pęcherzyki pekają.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry