reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Łoooo Boże mózg mi paruje :eek: musiałam wysłać jeszcze dwie prace na zaliczenie a tak mi się nie chciało za to zabrać, ze szkoda gadać! No ale mam już za sobą :-)

Lilly będą wywoływać... nie wiem szczerze co jest przyczyną! Po prostu lekarz na ostatniej wizycie stwierdził, że główka jest już bardzo nisko i taką datę ustanowił! Ale już się tak nastawiłam, że nie chciałabym tego zmieniać :-p

Słyszałyście kiedyś teorię - udowodnioną, że jak kobieta w ciąży je za dużo nabiału, to później dziecko ma skazę białkową? Mi dzisiaj takim tekstem jedna mądra zawaliła bo ja ostatnio jem ser biały na kilogramy o ilości wypitego mleka nie wspomnę i ja ją wyśmiałam. A teraz mnie to troszkę zastanawiaN

Neciuszka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby było to co Ci się marzy

Hm.... :eek: nie wiem ale ja też bardzo dużo białka w ciąży jadłam!! Miałam nawet takie fazy, że potrafiłam wziąć cały karton mleka do łóżka i wypić!! ale z drugiej strony powinno się jeść produkty białkowe żeby nadrabiać wapń w organiźmie... sama nie wiem :-p

Widzę, że rozmowa o goleniu! Ja zaraz sobie idę urządzić domowe SPA, muszę ogolić nóżki, paszki i miejsca intymne oczywiście! Zrobię sobie parówkę na twarz i wydepiluję brewki :-)

A teraz niestety muszę uciekać bo szwagier u mnie jest i obiecałam mu włączyć gry na necie... :-p Do zobaczenia później :-)

Ja mam kiełbasę na ciepło bo mi się zachciało, a mam taką rewelacyjną domowej roboty z indyka - mniaaammm. A maż dostanie sałatę w śmietanie do tego ziemniaczki na parze i jajka smażone ze szczypiorkiem.

ja nocy nie słyszałam nic, w naszym magazynie jak w bunkrze a ja wyszła... jak zawiało to aż oddechu złapać nie mogłam
a u mnie po staremu IV cykl :( jakiś czas temu zaglądnęła tu madelaine&pascal i wspomniała o costangusie, poczytałam trochę o tym i stwierdziłam, że mi nie zaszkodzi a może trochę skróci cykl i pomorze, tak więc o 8 dc cyklu biorę te tabletki, i co zauważyłam, mam większą ochotę na seksik, od 2 dni pokazał mi się śluz płodny, więc może mi się skrócić cykl, dzisiaj zacznę robić testy owu żeby nic nie przegapić. Temp nie mierze bo źle to na mnie działało.
za tydz mam mieć upragniony urlop i chcemy sobie na weekend jechać do spa nad morze, odpocząć troszkę, naładować bateryjki, ale zobaczymy jak to będzie z kaską bo 17 mam wizytę u gin-prywatnie i nie wiem ile mnie skasuje

Ael- z OGROMNĄ przyjemnością!!!! :-D
Fasolka- dziękuję serdecznie za informacje :-D ja już od pewnego czasu się zastanawiam czy nie zrobić sobie badań, chociaż (szczerze mówiąc) nie wiedziałam od czego zacząć :-p a powiedz mi jeszcze, można takie badania zrobić sobie na własną rękę, (że tak powiem od ręki) czy trzeba się zapisywać jakoś? :-)

Ael- z OGROMNĄ przyjemnością!!!! :-D
Fasolka- dziękuję serdecznie za informacje :-D ja już od pewnego czasu się zastanawiam czy nie zrobić sobie badań, chociaż (szczerze mówiąc) nie wiedziałam od czego zacząć :-p a powiedz mi jeszcze, można takie badania zrobić sobie na własną rękę, (że tak powiem od ręki) czy trzeba się zapisywać jakoś? :-)

Idziesz do laboratorium z tego co się orientuje naczczo płacisz, robisz, masz ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry