kwiatuszekq20
Fanka BB :)
lece dokonczyc obiadek
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
lece dokonczyc obiadek
musiałam wysłać jeszcze dwie prace na zaliczenie a tak mi się nie chciało za to zabrać, ze szkoda gadać! No ale mam już za sobą :-)
Słyszałyście kiedyś teorię - udowodnioną, że jak kobieta w ciąży je za dużo nabiału, to później dziecko ma skazę białkową? Mi dzisiaj takim tekstem jedna mądra zawaliła bo ja ostatnio jem ser biały na kilogramy o ilości wypitego mleka nie wspomnę i ja ją wyśmiałam. A teraz mnie to troszkę zastanawiaN
Neciuszka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby było to co Ci się marzy
nie wiem ale ja też bardzo dużo białka w ciąży jadłam!! Miałam nawet takie fazy, że potrafiłam wziąć cały karton mleka do łóżka i wypić!! ale z drugiej strony powinno się jeść produkty białkowe żeby nadrabiać wapń w organiźmie... sama nie wiem 
Do zobaczenia później :-)
ja już od pewnego czasu się zastanawiam czy nie zrobić sobie badań, chociaż (szczerze mówiąc) nie wiedziałam od czego zacząć
a powiedz mi jeszcze, można takie badania zrobić sobie na własną rękę, (że tak powiem od ręki) czy trzeba się zapisywać jakoś? :-)Ael- z OGROMNĄ przyjemnością!!!!![]()
Fasolka- dziękuję serdecznie za informacjeja już od pewnego czasu się zastanawiam czy nie zrobić sobie badań, chociaż (szczerze mówiąc) nie wiedziałam od czego zacząć
a powiedz mi jeszcze, można takie badania zrobić sobie na własną rękę, (że tak powiem od ręki) czy trzeba się zapisywać jakoś? :-)