reklama

Starania po raz pierwszy :)

Netka nie no... zakupy do domu bo troszkę pusto po tym biednym grudniu... no i kupimy pieluszki i custeczki do pupki zeby zapakować już do szpitala.

reklama
moglam jej cos dowalic ze ja bynajmiej ojca po okolicy nie szukam ale czasem wole sie zamknac ale jak mnie kiedys wnerwi to jej odpale mogalm powiedziec ze bede myslec o dziecku jak nam kase oddadza bo juz 3lata sie prosimy zeby nam oddali fakt tysiac ale pieszo nie chodzi po ulicy

Sog kochana ale nowina wierzyłam w ciebie !! od Amelki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& by rosło zdrowiutkie do konca ciazy 40tyg!!!!!!

ale sie ciesze ;-) ja wsttaje i zbieram sie cos zjesc i do okulisty i na 17 do szkoly rodzenia. wiec bede pozno wieczorkiem ;-*

Ael mam pytanie ktora ciocia dala ci ten smoczek fishera ?

Fifka aaaaaaaa to ja myślała że coś dla maluszka jeszcze ;) o ja niemądra haha. Mnie dziś też spożywka czeka do zrobienia bo pustki się zrobiły w lodówce

Kwiatuszek na głupie baby nie ma rady :/

obiad zrobiłam tylko woda na kaszę się gotuje :] ja prawie na bóztwo zrobiona też :D

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny:) często Was podczytuje, ale jakoś tak mam mało czasu ze wszystkim, że nie bardzo mam kiedy cosik skrobnąć... ale teraz moja mała padła z pięścią przystawioną do czoła (wcześniej walczyła z wkładaniem piąstki do buzi:) więc mam chwile czasu :)

Przede wszytskim
MAŁGOŚ!!!! imienniczko moja!!! PRZEOGROMNE GRATULACJE I TRZYMAM KCIUKI Z CAŁYCH SIŁ, ŻEBY ZA 8 MIESIĘCY WYSZŁA Z CIEBIE MAŁĄ, KRZYCZĄCA, ROBIĄCA DUŻO KUPKI I KOCHAJĄCA CIĘ PONAD WSZYSTKO DZIDZIA :) NA PEWNO SIĘ UDA TYLKO MUSISZ BYĆ SPOKOJNA I PEŁNA NADZIEI:)

Fifka jak tam się czujesz? pewnie już się nie możesz doczekać swojego małego szkrabka? jak tak Was podczytuje, to widzę, że chyba najchętniej już byś urodziła ;) ale nie dziwie Ci się, też tak miałam :D

Ma_gdalena a czemu Ty już jutro do szpitala jedziesz? będą wywoływać poród? czy CC?
No i wyśpij się wyśpij porządnie, bo potem zapomnisz co to sen :D

Ael co tam u Wiktorka? jak się chowa nasz forumowy przystojniak? miał jeszcze jakieś skoki rozwojowe oprócz tego pierwszego?

Przeogromne gratulacje szczęśliwych rozwiązań dla nowych mamusiek :) w końcu się dziewczyny doczekały swoich małych serduszek :)

Przepraszam, że tak nie do wszystkich się odniosę, ale po prostu nie wiem dokładnie co tam u Was... może jakiś skrócik wydarzeń? :)

Pozdrawiamy z Julcią serdecznie :)

A może jakieś zdjęcia małej? Chętnie by się obejrzało małe co nieco ;-)

Uwaga uwaga, umówiłam mojego męża do chirurga w poniedziałek idzie pod nóż, 7 lat mu na to zeszło
wink2.gif
Co prawda pewnie mnie wykończy jak będzie w domu leżał, ale trudno, wyzdrowieje i ważne, ze w końcu przestanie stękać, ze go boli

Lilly witaj :) właśnie może jakieś foto małej co by oczka nacieszyć? :)

Fasolka współczuję bo chłop chory to koniec świata.

Oni wszyscy chyba chcą się mnie pozbyć. Aż okno otworzyłam. Rano szwagier teraz teściowa smaży jakąś kiełbachę :no:

Ael mam pytanie ktora ciocia dala ci ten smoczek fishera ?

Kochana ciocia Aga27, a czemu pytasz?

Ael co tam u Wiktorka? jak się chowa nasz forumowy przystojniak? miał jeszcze jakieś skoki rozwojowe oprócz tego pierwszego?

Kochana mamy już za sobą 2 skok rozwojowy. No nie pocieszę Cię ale tych skoków w ciągu pierwszego roku jest kilka. Ale ten drugi był krótszy i teraz jest ok. A mój ten wkłada piąstki i paluchy do buzi. Odrzuca nawet ulubionego smoka! Nawet nie walczę z tym jego ciamkaniem rąk bo to też oznaka, że dziecko ładnie się rozwija. To niech sobie ciamka, przynajmniej nie przyzwyczai się do smoka.
Od świąt przypomniał sobie o spaniu w ciągu dnia, także czasem ładnie mi dzionek przesypia, jak podczas pierwszych tygodni życia. No i w nocy spanie się wydłuża, chociaż u moich rodziców to przeszedł sam siebie, 11 h z jedną wymuszoną pobudką na zmianę pampera i jedzeniem. I tak wszystko na śpiąco poszło.

A co u Julci?

reklama
Neciuszka przykro mi bardzo z powodu aromatów w domu. HYHYHY jak mój mąż mówi, ze nie ma nic gorszego od baby w ciąży, to ja zawsze mówię, ze gorszy to jest tylko chory facet i wtedy milczy i mnie nie irytuje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry