Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i pewnie do poniedziałku trzeba czekać
no ale decyzja zapadła o dzidzi jakieś 8 miesięcy temu. Postanowiłam, że postaramy się do końca roku, jak się nie uda, nie ma rady trzeba wziąć się za badania. No i jestem na tym samym etapie co kalinia. Jutro idę na badania hormonalne, zrobią mi na raz 4, a piąty w 21 dniu cyklu. W tygodniu mój M. pójdzie na badanie nasienia. Boję się tego wszystkiego, a najbardziej tego, że coś znajdą co uniemożliwia zajście w ciąże. Ale z drugiej strony, jak jest coś nie tak, to lepiej wcześniej wiedzieć i leczyć to, niż co miesiąc załamywać się, że @ przyszedł.ael a przepis na biszkopt masz?? bo chce piszkopt niechce zwyklego placka ;-P
Ael: masz przepis na drożdżowe bułeczki z nadzieniem bo wczoraj jak wchodziłam do klatki to jakaś sąsiadka chyba piekła bo był taki zapach że ja mam chęć na takie, tylko nie wiem czy mi by wyszły ale sie napaliłam i chce jutro piec ?
ja wierze ze to jednak bobasCaly czas mysle czy jednak sie udalo, czy @ sie opoznila![]()
, mam 32 lata, a mój M. 37. Tak więc nie należymy już do najmłodszych
Dziękuję Bogu, że przynajmniej teraz postanowiliśmy o starankach, a nie czekaliśmy jeszcze kolejnych lat...niewiadomo po co...