reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

neciuszkla to widze ze szczesliwa ze pojazd masz ;-)

ja ide do kuchni moze cos upieke ;-)

madziulek czekamy cierpliwie ;-) &&&&&&&&&&&&&

reklama
A no jedno z głowy jest. Tylko niefajnie jak wiesz co do kasy i tamci między sobą przez dobre 10 min nie wiem ile a ty powiedz ale nie ty. Pytają ile nam powiedziała jej siostra mówię że 300 no to że mało wkońcu daliśmy 370 więc i tak wyszliśmy super zwłaszcza że teściowie 300 zł dali nam. Ale takie głupie to zachowanie. Zadowolona jestem bo rzeczywiście nie używany prawie jak ze sklepu wygląda . Tylko trzeba będzie go na strychu umieścić ale to się zrobi bo szkoda było go nie wziąć.

neciuszka: no pewnie ze okazja z tym wózkiem
Mnie dzisja mąz u teściów toche zirytował bo walną tak:
do teściowej mówi: TY zbieraj pieniadze na wózek bo Dagi rodzice kupują łóżeczko i całe wyposażenie
tesciowa: no to co ze kupują ja nic nie zbieram, niech ojciec ci daje
Mi sie zrobiło głupio, jak nie wiem bo jak by sami zaproponowali to co innego, a tak to ja sie strasznie głupio poczułam, teraz to ja nie chce żadnego wózka, Zresztą mój mąż to często tak głupio coś powie, naorawde :zawstydzona/y:

atan: powodzenia w pieczeniu , mnie jutro czeka :-), oby ci wyrósł biszkopt

Lamia powiem tak ja to bardziej niż na męża zła byłabym za to co powiedziała. Ale no chłopina też nie musiał tak tego mówić.

No ja mam przepis na biszkopt taki że jeszcze nikt nie spierniczył go ;)

Zaraz fotki będą :D

bo wiesz co moja teściowa to ona mówi co myśli, i często zdarza jej sie coś powiedzieć ze aż mi w pięty pójdzie, ale juz sie przyzwyczaiłam. Z jednej strony to dobrze bo jest barrrrrdzo szczera, w tym mój mąz jest do niej podobny, nie myśli co mói tylko wali prosto z mostu.
No i nie jest taka zła, mogłam trafić na gorszą teściową :-).

czekam, czekam na foteczki ;-)

Haha już sobie stoi w kącie pokoju a jutro na strych wyniesiemy jak folią zabezpieczymy.

Fasolka jeśli ci się podoba to bierz :)
ano jak kazali jechać i brać to pojechali i wzięli ;)

reklama
a gdzie rodzisz Iwasku? ja mieszkam prawie że na Inflanckiej :-p

Teraz to nie wiem,pewnie na Karowej tak jak planowałam. Znajoma rodziła niedawno na Inf. i bardzo narzekała na opieke po porodzie i podejście pielęgniarek. Chodziliśmy tam do szkoły rodzenia:) Ja mieszkam dwa przystanki wcześniej ;)

Neciuszka wózek bardzo fajny:) Cieszą takie zakupki co:-)

U nas bez zmian. Dzwoniłam do mojej lekarki ale niestety miejsca nie było. W poniedziałek mam się zgłosić i jak nie tu to w tym drugim szpitalu mnie zostawią. Wydaje mi się że młody sam się zacznie wykluwać w niedzielę..nie wiem mam jakieś takie przeczucie.

Do góry