reklama
A no jedno z głowy jest. Tylko niefajnie jak wiesz co do kasy i tamci między sobą przez dobre 10 min nie wiem ile a ty powiedz ale nie ty. Pytają ile nam powiedziała jej siostra mówię że 300 no to że mało wkońcu daliśmy 370 więc i tak wyszliśmy super zwłaszcza że teściowie 300 zł dali nam. Ale takie głupie to zachowanie. Zadowolona jestem bo rzeczywiście nie używany prawie jak ze sklepu wygląda . Tylko trzeba będzie go na strychu umieścić ale to się zrobi bo szkoda było go nie wziąć.
neciuszka: no pewnie ze okazja z tym wózkiem
Mnie dzisja mąz u teściów toche zirytował bo walną tak:
do teściowej mówi: TY zbieraj pieniadze na wózek bo Dagi rodzice kupują łóżeczko i całe wyposażenie
tesciowa: no to co ze kupują ja nic nie zbieram, niech ojciec ci daje
Mi sie zrobiło głupio, jak nie wiem bo jak by sami zaproponowali to co innego, a tak to ja sie strasznie głupio poczułam, teraz to ja nie chce żadnego wózka, Zresztą mój mąż to często tak głupio coś powie, naorawde
atan: powodzenia w pieczeniu , mnie jutro czeka :-), oby ci wyrósł biszkopt
Mnie dzisja mąz u teściów toche zirytował bo walną tak:
do teściowej mówi: TY zbieraj pieniadze na wózek bo Dagi rodzice kupują łóżeczko i całe wyposażenie
tesciowa: no to co ze kupują ja nic nie zbieram, niech ojciec ci daje
Mi sie zrobiło głupio, jak nie wiem bo jak by sami zaproponowali to co innego, a tak to ja sie strasznie głupio poczułam, teraz to ja nie chce żadnego wózka, Zresztą mój mąż to często tak głupio coś powie, naorawde

atan: powodzenia w pieczeniu , mnie jutro czeka :-), oby ci wyrósł biszkopt
bo wiesz co moja teściowa to ona mówi co myśli, i często zdarza jej sie coś powiedzieć ze aż mi w pięty pójdzie, ale juz sie przyzwyczaiłam. Z jednej strony to dobrze bo jest barrrrrdzo szczera, w tym mój mąz jest do niej podobny, nie myśli co mói tylko wali prosto z mostu.
No i nie jest taka zła, mogłam trafić na gorszą teściową :-).
czekam, czekam na foteczki ;-)
No i nie jest taka zła, mogłam trafić na gorszą teściową :-).
czekam, czekam na foteczki ;-)
moja idealna też nie jest i czasem jak co powie to też w pięty idzie ale bywają gorsze 
Zobacz załącznik 422954Zobacz załącznik 422955Zobacz załącznik 422956Zobacz załącznik 422959Zobacz załącznik 422960
Zobacz załącznik 422954Zobacz załącznik 422955Zobacz załącznik 422956Zobacz załącznik 422959Zobacz załącznik 422960
Ostatnia edycja:
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Bebe Confort Trophy Air 4
to jest model wózka, który mogę dostać jeśli będę chciała (mowa o używanym stan idealny) kolor czerwony
hyhyhy Neciuszka widzę,że dzisiaj wózkowo
to jest model wózka, który mogę dostać jeśli będę chciała (mowa o używanym stan idealny) kolor czerwony
hyhyhy Neciuszka widzę,że dzisiaj wózkowo
reklama
a gdzie rodzisz Iwasku? ja mieszkam prawie że na Inflanckiej![]()
Teraz to nie wiem,pewnie na Karowej tak jak planowałam. Znajoma rodziła niedawno na Inf. i bardzo narzekała na opieke po porodzie i podejście pielęgniarek. Chodziliśmy tam do szkoły rodzenia
Neciuszka wózek bardzo fajny
U nas bez zmian. Dzwoniłam do mojej lekarki ale niestety miejsca nie było. W poniedziałek mam się zgłosić i jak nie tu to w tym drugim szpitalu mnie zostawią. Wydaje mi się że młody sam się zacznie wykluwać w niedzielę..nie wiem mam jakieś takie przeczucie.
Podziel się: