reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
ael, a zgaś światło i sprawdź, może świecisz jak ty taka elektryczna jesteś;-)
ale jestes asiorkaJa piernicze!!!!!!!!!!!!.................. nie dość, że spaliłam chyba z 10 żarówek w domu to właśnie włączając lampkę ropieprzyłam główny bezpiecznik na klatce
Iwasku kochana Igorek chce jak Wiktor być punktualny![]()
ael, a zgaś światło i sprawdź, może świecisz jak ty taka elektryczna jesteś;-)
Paweł nie zanotował takiej mojej właściwości
zafasolkujęodzaraz
hyhyhy może się nie przyjrzał;-)
hyhyhy może się nie przyjrzał;-)
No śpi ze mną każdej nocy więc ciężko mu byłoby nie zauważyć XD
zafasolkujęodzaraz
a myślałam, że ty od dzisiaj takie właściwości posiadasz,jak to już czas jakiś to rzeczywiście raczej by zauważył
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
fasolka bierz jak daja mi dali za free quinny co nigdy na niego nie patrzylam bo nie moja pulka ;-P a mamy ;-)ja zrobilam z tej strony co mi dalas ael taki byl przepiis Składniki:
Białka ubić na sztywną pianę. Pod koniec ubijania dodać cukier, dalej ubijając. Dodawać stopniowo żółtka i ubijać. Mąki wymieszać z proszkiem do pieczenia, wsypać do masy jajecznej, delikatnie wymieszać.Piec w temperaturze 180ºC przez około 35 - 45 minut (do tzw. suchego patyczka).Biszkopt z 3 jajek piekłam w formie o średnicy 21 cm; nadaje się do przekrojenia na 2 normalne lub 3 cienkie krążki. Tak naprawdę zasada jest prosta: na każde jajko przypada 1 łyżka mąki pszennej, 1 łyżka mąki ziemniaczanej i 2 łyżki cukru. To jest podstawa sukcesu.Smacznego
i udal sie nawett na 3 czesci przekrojony ;-) i przelozony masa a masy mi troszke zostalo to wlasnie wszamalam ta budyniowa mase z owocami ;-) mniam az sie amelka zakrecila w brzuszku a dodatkowo na wierzch ubilam bita smietane czekam tylko az do konca biszkopt przestygnie ;-) i naloze bita i zrobie wam zdjecie ;-) ale sie ciesze jak dzieciak ;-) neciuszka sliczny tylko niemasz w zestawie fotelika ? ael co zrobilas ze zarowki poszly ??
a wy gdzie sie podzialy daje zdjecie ciacha nie pokrojonego po czekam na meza ;-)
specjalnie dla Pyscka spozniony torcik urodzinowy ;-) pomysl zyczenie ;-)
Zobacz załącznik 423023Zobacz załącznik 423021Zobacz załącznik 423022
nazywa sie artystyczny nielad ;-)
a oto mojej siostry firma ;-)
http://www.facebook.com/pages/Kallas-Europejskie-Biuro-Obrotu-Nieruchomościami/155916737850077
- 3 jajka
- 3 łyżki mąki pszennej
- 3 łyżki mąki ziemniaczanej
- 6 łyżek cukru
- 1/4 łyżeczki proszku do pieczenia
a wy gdzie sie podzialy daje zdjecie ciacha nie pokrojonego po czekam na meza ;-)
specjalnie dla Pyscka spozniony torcik urodzinowy ;-) pomysl zyczenie ;-)
Zobacz załącznik 423023Zobacz załącznik 423021Zobacz załącznik 423022
nazywa sie artystyczny nielad ;-)
a oto mojej siostry firma ;-)
http://www.facebook.com/pages/Kallas-Europejskie-Biuro-Obrotu-Nieruchomościami/155916737850077
Ostatnia edycja:
reklama
Pyscek
:)
Pyszniści zrobiłaś Atanku :-) mniam aż mi ślinka cieknie
a ja znów smutna :-( .... bo @ miała dziś przyjść a nie przyszła :-
-(

a ja znów smutna :-( .... bo @ miała dziś przyjść a nie przyszła :-
Podziel się: