magenta :)
Fanka BB :)
hmm u mnie jedynie czasem brak apetytu przed miesiaczka zawroty glowy mialam teraz duszno mi bylo hmm i goraca bylam ze moj mezus sie smial ze jak sie przytula to az parze:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Brak apetytu przed @ są całkiem normalne. Co do objawów tarczycy, musiałabyś poobserwować się dłuższy czas, czy coś z listy występuję dłużej niż mogło by Ci się wydawać. Takie objawy nie przyjdą na raz jak przeziębienie. Ja pamiętam, że suchą skórę miałam tak minimum 2 lata przed wykryciem u mnie niedoczynności tarczycy, co oczywiście mogło to mieć miejsce jeszcze wcześniej ale nie zwracałam na to uwagi.hmm u mnie jedynie czasem brak apetytu przed miesiaczka zawroty glowy mialam teraz duszno mi bylo hmm i goraca bylam ze moj mezus sie smial ze jak sie przytula to az parze:-)
no w sumie fakt na ja biore kwas foliowy i odpukac jak narazie nic wiecej mi nie szwamkujeBrak apetytu przed @ są całkiem normalne. Co do objawów tarczycy, musiałabyś poobserwować się dłuższy czas, czy coś z listy występuję dłużej niż mogło by Ci się wydawać. Takie objawy nie przyjdą na raz jak przeziębienie. Ja pamiętam, że suchą skórę miałam tak minimum 2 lata przed wykryciem u mnie niedoczynności tarczycy, co oczywiście mogło to mieć miejsce jeszcze wcześniej ale nie zwracałam na to uwagi.
Biorę na razie swój na tarczycę i kwa foliowy. Po wizycie u endokrynologa zobaczymy czy coś jeszcze nie przepisze.
No w każdym bądź razie jeśli tak długo się staracie jakieś badania kontrolne trzeba byłoby wykonać, zobaczyć czy wszystko jest ok.no w sumie fakt na ja biore kwas foliowy i odpukac jak narazie nic wiecej mi nie szwamkuje
w listopadzie robilam badanie krwi i moczu mhcm chyba mialam troche zanizone ale tak to wszystko bylo okeyNo w każdym bądź razie jeśli tak długo się staracie jakieś badania kontrolne trzeba byłoby wykonać, zobaczyć czy wszystko jest ok.
A Twój luby?w listopadzie robilam badanie krwi i moczu mhcm chyba mialam troche zanizone ale tak to wszystko bylo okey
a moj mezus w sierpniu i tez bylo wszystko ok i wiem ze moze miec dzieci bo ma juz z poprzedniego zwiazkuA Twój luby?
A sprawdzaliście czy przypadkiem tam w środku "środowisko" jest przyjazne dla żołnierzyków męża?a moj mezus w sierpniu i tez bylo wszystko ok i wiem ze moze miec dzieci bo ma juz z poprzedniego zwiazku
A sprawdzaliście czy przypadkiem tam w środku "środowisko" jest przyjazne dla żołnierzyków męża?