magenta :)
Fanka BB :)
najgorsze teraz to ze nie wiem kiedy wyliczyc sobie dni plodne bo nie wiem czy dostane okres tak jak zwykle co 28 dni czy inaczej ale sluzik i temperaturka chyba pomoga
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jest możliwość, że Twój śluz może nie za dobrze traktować plemniki od męża. Twój śluz może je albo osłabiać albo zabijać.tzn??
Magenta witaj u staraczek - najlepiej nie mierzyc tempki w czasie @ bo wyniki moga byc zaburzone, jak skonczysz plamic wtedy sprawdzpozdro
magenta witam na watku i jak chodzi o grzeszenie to tylko do aerledy sie zglaszaj!!! A trafisz w dziesiatkehej dziewczyny jestem tutaj nowa dolanczam do waszego grona moze z waszym wsparcie i drobna pomoca uda sie zgrzeszyc
Bardzo śmiesznejak chodzi o grzeszenie to tylko do aerledy sie zglaszaj!!! A trafisz w dziesiatke[/COLOR]
. Zjechała mnie znajoma, gdy rozmawiałam z nią normalnie nawet nie wiem o co i tak popsuł mi się humor...