reklama

Starania po raz pierwszy :)

Nie mozesz!! Nie pij piwska na noc bo bedziesz chodzc siku, a tez nie mozesz hehheheehh. i w cipce i na lezaco, wiesz!!!????? I o tej samej mniej wiecej godzinie, a gdzie bedziesz robic wykres??? Na tym programie Karta???

reklama
Tj jakos tak ze trzeba pare godzin przed pomiarem spac, i na to poranne siku nie wychodzic , mnie tez sie nieraz chce ale sie poswiecam, w koncu cel jest szczytny, spojrz na zdjecia usg devi;-) fasolki, wiec nie marudz, wsadz se cewnik i sie jakos odlejesz nie wstajac heheheh

no wlasnie, a mnie usypialo w ciagu dnia. Poza tym jarzenie wolniejsze, zmeczenie itd!!!
Ale na tym watku pojawilo sie duzo nowych staraczek, nie??? W ciagu tygodnia chyba kilka nowych!

czesc kobietki ale sie rozpisalyscie trzeba bylo temat nadrobic:-) a myslalam ze ja szalona jestem ze ledwo oczka otworze i szybciutko necik i kukac co tam u nas sie ciekawego dzialo a widze ze kolezanki po nicach nie spia...

kazda z nas ma jeden wspolny cel mala fasolka pod serduszkiem;-) oby do konca roku kazda z nas albo namowila swojego na dzidzie albo pochwalila nam sie wiadomoscia o 2 krechach:-).

kurcze juz nie moge sie doczekac konca @ pytanie tylko czy cos zaowocuje bo troche stresu od poczatku roku sie zaczyna:wściekła/y: szybko trzeba wymyslec cos na rozluznienie odstresowanie:tak: dobrze ze chociaz z wami moge sobie pogadac na temat ktory nas laczy wszystkie...:-)

reklama
Tj jakos tak ze trzeba pare godzin przed pomiarem spac, i na to poranne siku nie wychodzic , mnie tez sie nieraz chce ale sie poswiecam, w koncu cel jest szczytny, spojrz na zdjecia usg devi;-) fasolki, wiec nie marudz, wsadz se cewnik i sie jakos odlejesz nie wstajac heheheh

minimum 3-4 godziny snu pomiar moze byc nawet zaklucony przez prace zmianowa nocki np. no jak chcemy bobaska trzeba sie poswiecic i ta chwile wytzymac z tym siusiu

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry