reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magenta, takie oto: TESTY OWULACYJNE, test owulacyjny wysyłka gratis (1417951905) - Aukcje internetowe Allegro
Ja w przedostatnim cyklu owu miałam w 13 dniu, testy robiłam jakoś od 8 dnia, wtedy udało nam się zajść, ale niestety była to ciąża biochemiczna. W tym cyklu robiłam z ciekawości, czy w ogóle będę mieć owu, ale cykl jest mega długi więc się nie sugerowałam. Masz tam na stronie napisane od którego dnia powinno się robić TO :)
ja 2 miesiace temu uzywalam lhtest firmy domowe laboratorium ale w pierwszy dzien wyszly 2 kreski jedna jasniejsza i kontrolna i nastepne 4 dni byly wszystkie takie same grube i ciemne wiec nie wiem o co w tym chodzilo:wściekła/y:

reklama
A gdzie prowadzicie swoje wykresy? Korzystacie z jakis programów z netu, czy macie specjalne zeszyty, bo ja to się szykuje zeby wlasnie zacząc prowadzić... Mam jakieś pozostałości po kursie w poradni małżeńskiej, ale może w necie jest cos lepszego?

A gdzie prowadzicie swoje wykresy? Korzystacie z jakis programów z netu, czy macie specjalne zeszyty, bo ja to się szykuje zeby wlasnie zacząc prowadzić... Mam jakieś pozostałości po kursie w poradni małżeńskiej, ale może w necie jest cos lepszego?
ja osobiscie mam swoj zeszycik w kratke i tam wypisane tempke i daty i potem sobie zapisuje na drugiej stronie sluz klucie jajnikow/ a ulozenie maciczki itp

i tak mi lepiej w zeszyciku bo lezy obok lozka razem z termometrem po pomiarze odrazu zapisuje i z glowy

Ostatnia edycja:
julieet używam tych samych testów i bardzo ładnie pokazały mi owu, pokryły się z objawami. Z tym mierzeniem to trzeba być być bardzo obowiązkowym,a u mnie z tym różnie. Fakt skoki mam bardzo duże (z 36,4/5 do 37) Więc nawet nie mierząc codziennie widze ze to II połowa cyklu.

A mnie dzisiaj tak sutek swędzi że zaraz oszaleje :wściekła/y: aż biedny spuchł i z ciemniał od tego "masowania".... :-(

julieet używam tych samych testów i bardzo ładnie pokazały mi owu, pokryły się z objawami. Z tym mierzeniem to trzeba być być bardzo obowiązkowym,a u mnie z tym różnie. Fakt skoki mam bardzo duże (z 36,4/5 do 37) Więc nawet nie mierząc codziennie widze ze to II połowa cyklu.

A mnie dzisiaj tak sutek swędzi że zaraz oszaleje :wściekła/y: aż biedny spuchł i z ciemniał od tego "masowania".... :-(
ja tak mialam przed @ w dodatku jeszcze z boku mnie bolaly piersi a teraz przez cala @ mam dziwne klocie jajnika lewego jeszcze mi sie to nie zdarzylo ale za to brzuszek nie boli:-)

reklama
wszystko po staremu a u ciebie jak tam??

Aelreda powiedz mi jestes na jakiejs zdrowej diecie pijecie kawe?? palicie?
Czy ja wiem jakaś taka zdrowa? Na pewno obiady robię sama i staram się z jak najbardziej naturalnych składników, z najmniejszej ilości przetwarzanych. Ale dużo owoców jem, sałatek wpieprzam co nie miara. Żadnych używek, nie palę bo i tak mój by mnie zabił, nie pije w ogóle kawy bo źle się po niej czuje, ostatnio nawet rzadko herbatę, ograniczam tłuste, dużo soków pije. Mój też nie pali ale pije kawe, a teraz musi od czasu do czasu wypić piwo na swoje nerki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry