magenta :)
Fanka BB :)
no moj pali jeszcze ja juz nie od prawie pol roku kawe pije cienka jedna dwie dziennie i mojemu tez sie czasem zdarzy piwko ale to sporadycznie od swieta:-) i tak jak ty sama gotuje i jak najbardziej zdrowa zywnosc:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie z dietą nie ma jakiś wariacji. Od przyszłego tygodnia będzie zdrowiej. Teść wróci, cukrzycę ma i trzeba będzie dietę trzymać.no moj pali jeszcze ja juz nie od prawie pol roku kawe pije cienka jedna dwie dziennie i mojemu tez sie czasem zdarzy piwko ale to sporadycznie od swieta:-) i tak jak ty sama gotuje i jak najbardziej zdrowa zywnosc:-)
no tak o teścia trzeba dbać, ja tez jakoś nie warjuje z dietą. moja babcia tez ma cukrzyce wiec dietke solidna maU mnie z dietą nie ma jakiś wariacji. Od przyszłego tygodnia będzie zdrowiej. Teść wróci, cukrzycę ma i trzeba będzie dietę trzymać.

Czemu nie możecie? Niedobry ten mąż.[kurde dziewczyny u mnie piękny śluz płodny a jak na złość nie możemy w tym miesiacu buuu mąż się odemnie odgania![]()
A moja nie. Robił ci usg?ginek kazał nam odłożyć starania na jeden miesiąc po ciąży biochemicznej

Jak mi kobieta powiedziała, że była biochemiczna i mam niedoczynność tarczycy powiedziała, że zrobić wyniki i iść do endokrynologa. Usg też robiła, jest wszystko w porządku i czysto. Wyniki wczoraj odebrałam, są jak najbardziej w normie.tak wszystko jest ok i powiedział że najlepiej jeden miesiąc dać odpocząć organizmowi bo jednak hormony zwariowały i muszą wrócić do normy a do tego badania jak wyjdzie coś nie tak to będzie mógł wyleczyć mnie i spokojnie będziemy się starać dalej
Tak jak przy normalnej, tylko towarzyszy temu większy ból jak na @. Przynajmniej ja tak miałam. Dostałam różowych plamień a na drugi dzień normalny @.kochane kobietki powiedzcie mi sa jakies objawy tej ciazy biochemicznej?? macie duzo lepiej ode mnie poniewaz szybki kontakt z ginekologiem i na miejscu ja niestety takich rarytasow nie mam i co najwyzej moge u ginia byc raz na 3 miechy jak jestem w polsce![]()