reklama

Starania po raz pierwszy :)

no moj pali jeszcze ja juz nie od prawie pol roku kawe pije cienka jedna dwie dziennie i mojemu tez sie czasem zdarzy piwko ale to sporadycznie od swieta:-) i tak jak ty sama gotuje i jak najbardziej zdrowa zywnosc:-)

reklama
no moj pali jeszcze ja juz nie od prawie pol roku kawe pije cienka jedna dwie dziennie i mojemu tez sie czasem zdarzy piwko ale to sporadycznie od swieta:-) i tak jak ty sama gotuje i jak najbardziej zdrowa zywnosc:-)
U mnie z dietą nie ma jakiś wariacji. Od przyszłego tygodnia będzie zdrowiej. Teść wróci, cukrzycę ma i trzeba będzie dietę trzymać.

Paolajn ja ma takie testy ciążowe i są ok a nie wiem czy wiecie ale w tych kasetowych testach są takie same paski identyczne więc płacimy jedynie za opakowanie sama sprawdzałam bo ciekawiło mnie dlaczego one tyle kosztują i czym się różnią :-)
kwiatuszekq20 na skarb mamy jest cały czas darmowe i masz wszystko w jednym miejscu
a ja wziełam się za pieczenie ciasteczek już 3 blachy upieczone jeszcze jedna i koniec :)

kurde dziewczyny u mnie piękny śluz płodny a jak na złość nie możemy w tym miesiacu buuu mąż się odemnie odgania :-D

Ostatnia edycja:
tak wszystko jest ok i powiedział że najlepiej jeden miesiąc dać odpocząć organizmowi bo jednak hormony zwariowały i muszą wrócić do normy a do tego badania jak wyjdzie coś nie tak to będzie mógł wyleczyć mnie i spokojnie będziemy się starać dalej

kochane kobietki powiedzcie mi sa jakies objawy tej ciazy biochemicznej?? macie duzo lepiej ode mnie poniewaz szybki kontakt z ginekologiem i na miejscu ja niestety takich rarytasow nie mam i co najwyzej moge u ginia byc raz na 3 miechy jak jestem w polsce :wściekła/y:

reklama
tak wszystko jest ok i powiedział że najlepiej jeden miesiąc dać odpocząć organizmowi bo jednak hormony zwariowały i muszą wrócić do normy a do tego badania jak wyjdzie coś nie tak to będzie mógł wyleczyć mnie i spokojnie będziemy się starać dalej
Jak mi kobieta powiedziała, że była biochemiczna i mam niedoczynność tarczycy powiedziała, że zrobić wyniki i iść do endokrynologa. Usg też robiła, jest wszystko w porządku i czysto. Wyniki wczoraj odebrałam, są jak najbardziej w normie.
I pytałam się ginki po badaniu to kiedy możemy wznowić badania, ona odparła, że w nowym cyklu nie widzi żadnych przeciwwskazań by znów się starać.

kochane kobietki powiedzcie mi sa jakies objawy tej ciazy biochemicznej?? macie duzo lepiej ode mnie poniewaz szybki kontakt z ginekologiem i na miejscu ja niestety takich rarytasow nie mam i co najwyzej moge u ginia byc raz na 3 miechy jak jestem w polsce :wściekła/y:
Tak jak przy normalnej, tylko towarzyszy temu większy ból jak na @. Przynajmniej ja tak miałam. Dostałam różowych plamień a na drugi dzień normalny @.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry