magenta :)
Fanka BB :)
a teraz tak z innej beczki macie jakas pozycje co moze ulatwia?? lezycie tez z pupka do gory?? jak nie ktore kobietki.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz magenta, nie warto tak strasznie myśleć "ta pozycja jest dobra ta nie", bo się wariuje na punkcie zajścia w ciążę. Lepiej po prostu iść na żywioł, tak jak Tobie i Twojemu lubemu jest najlepiej.a teraz tak z innej beczki macie jakas pozycje co moze ulatwia?? lezycie tez z pupka do gory?? jak nie ktore kobietki.
Oczywiście rozumiem. Lepiej odpocząć ten miesiąc. No nic kochana wypoczywaj emocjonalnie a za 2 miesiące daj nam znać o dwóch krechach :-)Aelreda skoro gin pozwolił to nie ma czego się obawiać i działać w tym cyklu ;-) my jednak zaczekamy przynajmniej psychicznie odpocznę bo nie będę się zamartwiała tylko czekała na @ a poza tym nie wiem co mi wyjdzie w tych badaniach

No ok, tylko napisałaś, że bałaś się pójść do niego jak się zaczęliście starać wcześniej, to odniosłam wrażenie, że miałby Cię za to zrugać.Aelreda, a czy ja mówiłam, że mój lekarz nie jest ludzki ?? ;p
mój jest właśnie bardzo fajny, ufam mu w 100%, bardzo się zmartwił tym moim wczesnym poronieniem i powiedział, że taka sytuacja nie powinna się powtórzyć, ale lepiej dmuchać na zimne i odczekać![]()
mi jutro powinna konczyc sie @ no moze z 1 dzien plamienia i mozna znowu czekac na owulke i staranka zaczac :-)witam co słychac arleada czy ty wogole odchodzisz od kompa?