reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Aelreda skoro gin pozwolił to nie ma czego się obawiać i działać w tym cyklu ;-) my jednak zaczekamy przynajmniej psychicznie odpocznę bo nie będę się zamartwiała tylko czekała na @ a poza tym nie wiem co mi wyjdzie w tych badaniach
magenta :) ja po podkładam poduszkę i unoszę miednicę a pozycje to nie wiem my jakiś specjalnych nie mamy kochamy się tak jak lubimy chyba o to w tym chodzi żeby była przyjemność ze starań ;-)

Ostatnia edycja:
a teraz tak z innej beczki macie jakas pozycje co moze ulatwia?? lezycie tez z pupka do gory?? jak nie ktore kobietki.
Wiesz magenta, nie warto tak strasznie myśleć "ta pozycja jest dobra ta nie", bo się wariuje na punkcie zajścia w ciążę. Lepiej po prostu iść na żywioł, tak jak Tobie i Twojemu lubemu jest najlepiej.

Aelreda skoro gin pozwolił to nie ma czego się obawiać i działać w tym cyklu ;-) my jednak zaczekamy przynajmniej psychicznie odpocznę bo nie będę się zamartwiała tylko czekała na @ a poza tym nie wiem co mi wyjdzie w tych badaniach
Oczywiście rozumiem. Lepiej odpocząć ten miesiąc. No nic kochana wypoczywaj emocjonalnie a za 2 miesiące daj nam znać o dwóch krechach :-):-p

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki ;-) TŻ sprząta, ja mam trochę czasu dla Was :-) widziałam,że rozkminiałyście diety więc ja nie jadam żadnego mięsa prócz piersi z kurczaka raz na jakiś czas :) za to mój TŻ jest mięsolubnym facetem :) i jego główna dieta składa się z padliny :D

a jak tam starania, bo już się kresek doczekać nie mogę u którejś z Was :)

co do ciąży biochemicznej, mi z kolei gin kazał odczekać 2 mc, ale nie posłucham go, odczekaliśmy jeden cykl, bałam się przechodzić tego samego jeszcze raz, to nic miłego...

aha, a ja swoje pomiary zapisuję na stronie enpr.pl jest za free i nie trzeba zmieniać nicka, wszystkie obserwacje i spostrzeżenia też można zanotować

Ostatnia edycja:
Julieet rozumiem obawy, trudno znaleźć jakiegoś "ludzkiego" lekarza.

Tak Kwiatuszku mój, odchodzę od komputera :-P....gdy muszę do toalety...i gdy mój mnie bierze XD. Żartuje, żartuje. Oczywiście jak wszystko mam zrobione i nie mam co robić to siadam i podczytuje sobie net między innymi forum.
Ale właśnie ze spacerku wróciliśmy, zimno że hej, ale ładnie się oszroniły drzewa nad naszymi stawami.

Madziu, to prawda, od czasu BigChild żadna nie podzieliła się cudowną informacją o dwóch kreskach :blink:

Aelreda, a czy ja mówiłam, że mój lekarz nie jest ludzki ?? ;p
mój jest właśnie bardzo fajny, ufam mu w 100%, bardzo się zmartwił tym moim wczesnym poronieniem i powiedział, że taka sytuacja nie powinna się powtórzyć, ale lepiej dmuchać na zimne i odczekać :)

Aelreda, a czy ja mówiłam, że mój lekarz nie jest ludzki ?? ;p
mój jest właśnie bardzo fajny, ufam mu w 100%, bardzo się zmartwił tym moim wczesnym poronieniem i powiedział, że taka sytuacja nie powinna się powtórzyć, ale lepiej dmuchać na zimne i odczekać :)
No ok, tylko napisałaś, że bałaś się pójść do niego jak się zaczęliście starać wcześniej, to odniosłam wrażenie, że miałby Cię za to zrugać.
Ale to w sumie kobieta powinna poczuć, kiedy może zacząć a kiedy nie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry