reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
a dziewczynki kochana powiedzcie mi bo sie teraz troszke pogubilam jezeli ostatnie miesiaczki 2 poprezdnie mialam regularnie co 28 dni i wczesniejsze rowniez i teraz dostalam po 25 dniach kiedy teraz moge miec dni plodne??? musze wyliczyc srednia cyklu czy jak??

Magenta, poznasz po tempce i śluzie (chociaż nie wszystkie dziewczyny go mają więc to osobny rozdział), ja używam testów owulacyjnych wg mnie są bardzo pomocne :)

ja i tak w tym cyklu to mam takie tempki ze albo spieprzyl mi sie termometr albo cos jest nie tak dobrze ze mam monitoring bo bym pomyslala ze nie mam pecholi w ogole w tym cyklu!!! O owulce w ogole nie wspominam

reklama
Magenta, takie oto: TESTY OWULACYJNE, test owulacyjny wysyłka gratis (1417951905) - Aukcje internetowe Allegro
Ja w przedostatnim cyklu owu miałam w 13 dniu, testy robiłam jakoś od 8 dnia, wtedy udało nam się zajść, ale niestety była to ciąża biochemiczna. W tym cyklu robiłam z ciekawości, czy w ogóle będę mieć owu, ale cykl jest mega długi więc się nie sugerowałam. Masz tam na stronie napisane od którego dnia powinno się robić TO :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry