reklama

Starania po raz pierwszy :)

Stety niestety ale nie;-) Piersi bola jedynie a konkretnie sutki, brzuch odpuscil poki co. MAM wzdety bardzo,ale jak wam powiem ze mi urosl to przeciez mnie wysmiejecie, wiec nawet nie probuje sobie tak wmawiac hahaha.
I to by bylo na tyle. Sennosc i emocjonalnosc nadal na topie! hahah
Jesli tak przejde cala ciaze i to co przechodze jest normalne, to bedzie istne niebo :)

reklama
Stety niestety ale nie;-) Piersi bola jedynie a konkretnie sutki, brzuch odpuscil poki co. MAM wzdety bardzo,ale jak wam powiem ze mi urosl to przeciez mnie wysmiejecie, wiec nawet nie probuje sobie tak wmawiac hahaha.
I to by bylo na tyle. Sennosc i emocjonalnosc nadal na topie! hahah
Jesli tak przejde cala ciaze i to co przechodze jest normalne, to bedzie istne niebo :)
A co powiesz jak zaczną się rewolucje żołądkowe?

Amalfi to znak, słońce zaszło, trza wychodzić. Ja też zaraz na miasto wychodzę opłaty poczynić i wyniki z lab odebrać.

BigChild, wysyłaj wysyłaj, a pojawiły się może u Ciebie jakieś nowe objawy? :-)
wiesz Big my chcemy usłyszeć ,że masz mdłości,że kopie i w ogóle ;-) żartuje oczywiście ma się fasolka albo bób rozwijać prawidłowo :)
Tylko żeby wysyłała i nie zapominała :)
A ja Magda stawiam na to, że pod koniec tego roku będziesz jeszcze w ciąży :-D:-D:-D

Lilly u nas słońce zaszło :-( niestety, tak ładnie świeciło. I mam też nadzieję, że wiosna przyjdzie szybko, bo już ta okropna zima daje mi się we znaki.
to bede musiała nogi bardzo mocno zaciskać,żeby się urodziło po zaręczynach i ślubie :-D

reklama
BC- mnie tez sutki na poczatku bolaly ale to powoli powinno sie zmienac na bol piersi i jak wiesz dalej moze pojsc juz bez wiekszych objawow :) tylko sie cieszyc :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry