reklama

Starania po raz pierwszy :)

Odpowiadam dziewczyny, tak biore lek na stymulacje jajnika, zeby pecherzyki mi rosly!!! I w tym cyklu mam nowe leki, ginka mi zmienila i czuje sie po nich fatalnie!!!!! I w tym cyklu tez przytulac mi sie nie chce tak czesto, co nie znaczy ze w ogole mi sie nie chce, bo jak dochodzi co do czego tj fajnie a le na sama mysl ze robie to, bo musze mnie odrzuca. Poza tym co do szczegolow jak to robimy i jakie pały maja nasi faceci to nie pisze sie na glownym watku chyba, z takimi szczegolami, raczej na tych zamknietych, prywatnych, bo ten czytaja ludzie ktorzy nawet nie sa tu zalogowani, same wiecie!!!! Tyle

amafi my wiemy swoje moj jak by wiedzial ze opisuje jego np ... na watku głownym to by mnie zabil
Arleada zeby twojego nikt na miescie nie zaczepił i zapytal jak było w nocyw koncu wkleiłas zdj a ludzie sa rozni

reklama
Heh to ja już nie wiem. Może akurat te leki mają takie uboczne skutki? Ginka Ci wytłumaczyła co i jak? Przez to, że Tobie się nie chce przytulać, atmosfera się trochę wali i jest gorzej.
Amalfi kochana ściskam mocno, bo wiem to ciężka sytuacja jest :/ Ale wiem, że przetrwasz kochana.

Kwiatuszku ale czego mam się wstydzić? Że mój facet to dobry kochanek? Niech zaczepiają. My się staramy o dziecko to będziemy cisnąć do bólu. No przykro mi. Cały temat o bzykaniu z resztą nie zaczęłam ja. Więc dajcie sobie dziewczyny spokój bo zaczyna się dziwna atmosfera z tego robić. Gdybyście nie chciały o tym pisać, to używając kobiecego talentu szybko któraś zmieniła temat.
A na chwilę obecną dajcie sobie już spokój.

Ostatnia edycja:
Prędzej czy później każda z Nas pochwali się fasolką pod sercem :-)a Big będzie Wam fluidy wysyłać :-)
Tylko żeby wysyłała i nie zapominała :)
A ja Magda stawiam na to, że pod koniec tego roku będziesz jeszcze w ciąży :-D:-D:-D

Lilly u nas słońce zaszło :-( niestety, tak ładnie świeciło. I mam też nadzieję, że wiosna przyjdzie szybko, bo już ta okropna zima daje mi się we znaki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry