kwiatuszekq20
Fanka BB :)
paluszek jatez licze na toze najde jaks prace bo jak narazie to nic nie moge znalesc na 1 miejsce 40 chetnych
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale niech sobie lubia o tym pisac, ale ze smakiem, a to co tu sie dzieje to jakies niesmaczne przegiecie ;/ ja i Amalfi tez wspomnimy czasem o lizaniu genitaliow, ale kuzwa nie czuje potrzeby zeby czytac ile kogos facet produkuje spermy, ile czasu trzeba czekac zeby wyleciala i czy jego pyta jest w stanie wybic zeby!!
czuje, ze ja niedlugo tez dostane bzykowstretu!!! I to od mojego ulubionego watku na forum! ;/
a jak ktoś lubi o tym pisać, polecam założyć bloga...kwiatuszekq20 tabletki odstawiłam we wrześniu brałam prawie 4 lata bez przerwy, odstawiłam bo juz moj organizm ich nie tolerował, najpierw próbowałam zmieniac, nawet plastry przez chwile stosowałam, ale czułam się okropnie...Wtedy nie planowałm ciązy, ale widzisz dobrze wyszło bo organizm wrocił do normy, może własnie też dlatego sie we mnie taki isnstynk na fasolke pojawił, w ogle po odstawieniu zaczełam inaczej funkcjonować, zdecydowanie lepiej. Na dzień dzisiejszy to jestem przeciwniczką tabsów, co nie znaczy ze kiedys nie zaczne znowu brac...
) kwiatuszekq dokładnie to z Gdańskaco do pracy to ja własnie mam naprawde fajną
,ale wzieliśmy kredyt na mieszkanie i trzeba pasa zacisnąć i do tego mysląc o dziecku chciałabym tez na nie chociaz troche poodkładać, dlatego tez mysle ze kwiecien/maj to dobry czas na rozpoczecie starań
Chociaz tak jak Wam pisałam co chwile mam ochote zeby już teraz zaraz
Poza tym gin mi zalecił folik tak chociaz na dwa miesiace przed rozpoczeciem staran