reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Oj dziewczyny o seksie też trzeba czasem pogadać, bo to jest naprawdę żelazny element naszych starań jakby nie patrzeć.
Więc rozmowy o seksie możemy zostawić na wieczory ;-)

Amalfi chyba nie bierze nic, ale mogę nie pamiętać z poprzednich postów,
Ale to nawet nie musi być wina tabletek etc. Czasem natura nam odbiera ochotę na seks i to jest całkiem normalne. Hormony są tak spokojne że na bzyku bzyku nie ma się ochoty.

Ostatnia edycja:
Amalfi bierze Femarę, to jest chyba na stymulację pęcherzyków i coś na prolaktynę, ale dokładnie nie wiem co, mówi że to po tym ją odrzuca od bzykania, ostatnio miała też gorszy nastrój przez to, co do niej raczej nie podobne!

Big Tobie wybaczam :-) jesteś w stanie błogosławionym.
Ale znów jestem mądrzejsza o wiedzę, tylko żebym się przy M. nie wygadała:-D bo będzie mi neta wyłączał :-D

Aelreda,

sorry, ale czy cie ten fiut juz w mozgu namieszal?? Wez nam jeszcze wklej zdjecie tej wielkiej paly to juz w ogole moge umrzec szczesliwa!! Guzik mnie obchodzi twoja zdarta pochwa i wybite zeby, zaloz sobie osobny watek na takie zwierzenia, a nie mnie katujesz. ;/////

grrr.
Amalfi - trojaczki!! :) jedno dla mnie ma byc!

Oj tam Jaga :) Już nie będę o tym pisałam żeby Cię nie denerwować :-(
Jak tam egzamin, zdałaś czy nie zdałaś?

Amalfi czworaczki, jedno jeszcze dla mnie! :-D

Big kochana normalnie sobie wolne dziś zrób, pooglądaj coś, książkę poczytaj, co?

Magda a jak tam Twój Sąsiad...uups sry M? Robota była?

reklama
kwiatuszekq20 tabletki odstawiłam we wrześniu brałam prawie 4 lata bez przerwy, odstawiłam bo juz moj organizm ich nie tolerował, najpierw próbowałam zmieniac, nawet plastry przez chwile stosowałam, ale czułam się okropnie...Wtedy nie planowałm ciązy, ale widzisz dobrze wyszło bo organizm wrocił do normy, może własnie też dlatego sie we mnie taki isnstynk na fasolke pojawił, w ogle po odstawieniu zaczełam inaczej funkcjonować, zdecydowanie lepiej. Na dzień dzisiejszy to jestem przeciwniczką tabsów, co nie znaczy ze kiedys nie zaczne znowu brac...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry