Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Przeciez nie zapominamy hehehehehhehe. To ja moze bede trzymac sie tematu!!! Moj jeden blizniak juz pekl, drugi ma 24mm i czeka na iskierke wiec musze mimo bzykowstrętu dzis sie przytulac z moim, trudno, co zrobic...
Kwiatuszku oj co tam ludzie, ale oni się nie udzielają i tyle.
Ja wiem czy zazdrościć, czasem jak mam chcicę to fajnie, ale częściej gdy on ma chcicę to czuję się jak po 2godzinnym programie w pralce plus wirowanie.
Amalfi Ty się nie zastanawiaj tylko przytulaj skutecznie dziś.
Amalfi, to nie dobrze że masz bzykowstręt! to może się źle na Was odbić! może zaaranżuj jakiś fajny klimacik, kolacyjka, spacer, fajny film... może wtedy przestaniesz myśleć o nim jak o dawcy
i zgadzam się z kwiatuszkiem, że to jest forum i niektóre szczegóły powinnyśmy sobie odpuścić
Czy się wspomaga czymś, bo z tego co wyczytałam,to mierzycie temp i badacie śluz, więc pytam czy amalfi po prostu nie ma ochoty sama z siebie, czy to przez "wspomagacze"