reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pracuje sobie. Pojde pozniej na L-4 ale poki co co mam robic w domu. Wole rano wstac isc do pracy,popisac z Wami, i tak dziel zleci. W domu bym na glowe dostala jeszcze o tej porze roku. Ale mysle ze przyjdzie wiosna urosnie mi brzuszek i pojde na L-4.

Devi mam nadzieje ze brak objawow to tylko powod do cieszenia :) Ale z kim gadam to mial bezobjawowa ciaze w sensie mdlosci, moze i mnie to pisane :)

reklama
gratuluje początkującym mamusia zdrówka dla was i maluszków :-) mi niestety w tym cyklu się nie udało i przyszła wczoraj @ a tu staranki juz od czerwca... może któraś mamusia podsunie jakiś dobry pomysł na bobasa???

Big Child, trzymam kciukaski, żeby ciąża była spokojna, zdrowia i jak najmniej uciążliwa :-)

Witamy magenta!!! :) napisz coś więcej o sobie :)

devi, a u Ciebie już jakiś brzuszek się pojawia?:-)

Nie tylko mi sie udalo, duzo osob bylo z tego watku zaciazonych. Tylko ze niestety sie nie udzielaja albo maja takie dolegliwosci ze nie maja sily siedziec przed kompem.
Moim sprzymierzencem byl czas i tyle. Czekalam 4 miesiace i sie udalo co bylo totalnym zaskoczeniem. Nie mialam sluzu plodnego wiec bylam pewna ze nic z tego. Za to bardzo dobrze czulam owulke i mialam okres duzej aktywnosci seksualnej. Ale bylam pewna ze nic z tego bo niby zalecane jest kochac sie co 2 dni, a my mielismy dlugi weekend i robilismy to czesciej zdecydowanie,ale widocznie cud sie zdarzyl i tyle.
Nie mam dla was zadnych rad, nic kompletnie, czlowiek dostaje to co chce kiedy sie kompletnie nie spodziewa.

reklama
Bo ja to sie juz uzaleznilam :-) Choc mysle ze jakby nie to ze mam staly dostep do kompa to mogloby byc roznie.
No i jakbym np miala spotkania z porcelana :D Tez bym nie chciala palcem ruszac.
No i najwazniejszy powod to taki ze uwielbiam dziewczyny stad i to one mnie zawsze wspieraly i nadal wspieraja. BO problemow to ja sobie na biezaco wynajduje tysiace :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry